Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim  
Mesaj icon Konu: sekine ve makine Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3582

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: sekine ve makine
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:59
Dünya.. altında dil.. onun altında din olan deni ve alçak bir YER.. benim burada paylaşacağım RESİM bunu.. bu somut ve müşahhas resmi göstermez.. soyut ve mücerret insanı gösterir..

YERBİLİMCİNİN notları sayfasında dedim: Merhaba, bu çok değerli çalışmalarınız ve katkılarınız için teşekkür ederim. YERBİLİMCİ olarak çok yararlı ve değerli bilgiler ve tablolar veriyorsunuz. İnşaallah kitabında bulunuyorsa edinmek isterim. Çalışmalarının ve başarılarınızın devamını dilerim. Sizin bu çalışmanızı karşılık biz de bu İNSANBİLİMCİ'nin notları.. ile karşılık vereyim dedim.
Evren insandan nasıl farklı ile notlarda öylesine farklıdır.. fakat benzerliklerde bulunuyor.. örneğin sizin anlatımınızda nasıl YABANCI sözcüklere bulunuyorsa bu haritada da yer alıyor. Sizinki İngilizce buradakiler Osmanlıca.. Sizinki nasıl gezeğenler, yıldızlar ve galaksiler arası UZAYI betimleme ve açıklamaya çalışıyorsa bu da nefis, akıl ve kalb boşluklarını tasvir ve izah etmeye uğraşıyor. Sizin GDDY (Günlük Dilin Düz Yazısı) ile yapılmış anlatımınızda bir sözcük çok kez kullanılır.. tablod ise bir sözcük ikinci kez kullanılamaz.

Sayılarımla osmanziya

Bizleri kuşatan "Evren"in büyüklüğü evreninin içinde cereyan eden "Evrim"in genişliği.. birbiri içinde adalar olan gök adaların üstünde yaşaman adamların adımlarını AD da yan Analitik Düzlem' de gösterdim.

Tablonun adı SEKİNE.. bununda alında yatan ise MAKİNE.. sekine ya da mekine.. makine ya da sakine.. hepsi KÜN sırrı içinde KÜLLİ olarak cerayan ve merayan eder.. bizde ceal ve meal ederiz..

dediklerimi anlamadınız sanırım.. elbette anlamazsanız.. çünkü siz buraya yüklediğim EN SON 44 numaralı tabloya bakıyorsanız.. oysa ilk numaralı tablodan itibaren teker teker bakıp birer birer incelemiş ve izlemiş olsaydınız rahatlıkla anlandırdınız.. hatta merak ediyorsanız bu ZIP dizini bilgisayarınıza indirip yalından karmaşığa doğru versiyor sırasıyla tahayyül ve tevehhüm ediniz. yani imgeleyip irdeleyiniz.. İnşallah hepsini anlamasanız da anladıklarını eleştirip anlamadıklarını sormanız her ikimize ışık verecek ve aydınlatacaktır.

Saygılarımla

Sağlıcakla kalınız

Osmanziya 28.12.09:57

20241228_095836_SEKINE.zip
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme