Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: iri | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3674 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: iri Gönderim Zamanı: Bugün Saat 14:38 |
Ayan ve Beyan Maan ve Beyan Ma'na ve Lafz Mânâ ve Madde [13:25, 14.01.2025] Mustafa Buğucam: Fikirlerle ma'nalarin çatişdigi.. lafizlarla zikirlerin kariştigi.. hafızlarla zekilerin tepiştiği.. yerde beyani ayan ve maanı elhan eden ifade ve ibareyi ilam ve ilan edecek bir mukaleme kalem aldim gordum ki insan lisandan fazladir ki onu kullanir.. lakin iyi ve kötu kullanimi ile de sınavdadir. Muhteşem Muazzam Mualla KİBRİYA Saltanat Mutlak Salat Salt Dünyanın içinde dil ve dinin içinde din.. Birbiri içinde bulunan arş ve kalb.. Arz da mahsur bir halde arayışını sürdürüyor. 5 Kavram: adalet.. iktisat.. muvazene.. musavi.. muayyen. 14.01.2021 Baki ARSLAN yazdı: Hastanelerin yoğun bakımları yaşam- ölüm arasında bir yer. Bir adım ötesi büyük olasılıkla ölüm... Ölüme beş kala bedenlere ve gözlere tanık olmak... İdraki açık olanlar için sarsıcı bir uyarı ve ibrettir... Uzun süre yoğun bakımda yatan kuzenim Doğan Yılmaz'ı ölüm ötesine yolcu ettik.. Yolu cennete varır inşallah... Rabbim rahmeti ile muamele etsin. Dedim ki: bi'se S a = v S ni'me ölüm olmasaydı olanak anlaşilmazdi.. olanak olmasaydi vucud anlaşilmazdi vucud olmasaydi vucub anlasilmazdi dusunme ve inanma arasinda bulunan ANLAMA olmasaydi O taninmaz.. bilinmez. istenmez ve sevilmezdi.. Anlamaya yardim eden YBA den bu nedenle kaciniliyor olabilir mi ? Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 14:56 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |