Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din  
Mesaj icon Konu: hazine haritasi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 4003

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: hazine haritasi
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:35
ISTIKAMET.. benim gibi körler için bu TABLO da gosterildi.. görenler zaten dinin ayri.. sıratin ayri.. metnin farklı.. ma'nanin farkli oldugunu.. biliyorlar.

Bir tek din bulunur ve fakat insanlarin sayisi kadar da sırat olur..

İnsanlar bu yukumluluge ve şeriata ve yola SIRAT dedikleri gibi deyne ve borca ve sorumluluğa DİN adini verirler.

Fakat cehalet ve rahat ve gabavetin yani aptallıgin ve tembelligin ve bilgisizligin artmasi yuzunden yer yüzunde dinin YÜKUMLULUGUNUN faşizmi.. masonlugun ŞERIATININ kapitalizmi.. marksizmin YOLUNUN sosyalizmi.. hindunun AHLAKININ budizmi "din" haline geldi.. deyn durumuna getirildi.

Bunun sonucunda cahillerin.. tembellerin.. aptallarin sayisi kadar da DIN ortaya çikti.

Bundan dolayidir ki yahudiligin 400 mezhebi.. hristiyanligin 200 meslegi.. muslumanligin 100 meşrebi.. birer yol ve IDEOLOJI iken.. bir birinden KOPUK oldugundan birer DİN haline geldiler.

Bu aptallarin ve tembellerin 16 senedir benim din ve şeriat hakkinda söylediklerine ve savlarima.. tablolarima ve oklarima; yanit ve eleştiri ve soru tevcih etmemeleri bu " cihet " cehaletleri yüzundendir.

Sonuçta din bitti derken bu aptallarin din saydiklari yollarinin ve şeriatlarinin sona erdigini ve yine din haline getirilen felsefelerin cari ve meri bulunmadigini ve ideoloji haline getirilen dinlerin hukmunun kalmadigini soyluyorum.

Elbette Adem aleyhisselama bindirilen dil ve indirilen din ne ise en son insanda bulunan EVRENSEL itikad ve ibadet ve ahlak yan din odur.

TARIHSEL olan sırat ve şeriat ve yol; kulturlerin.. milletlerin.. devletlerin.. medeniyetlerin ve insanlarin sayisi kadardir. Bunlarinda uç yuz çikis 300 iniş olmak uzere 600 yıllik bir dönel muddeti ve miadi bulunur.

Elbette dedigimi GAZETE gibi bir kere okumakla kolaylikla anlamayacaksin.. biraz zorlukla KITAB gibi oku.. anladiklarini eleştir anlamadiklarini sorda.. gecirdigimiz vaktin harcadigimiz emegin bana sana bir yarari olsun.

Saygilarimla

Saglicakla kaliniz

osmanziya 04.04.2025 üçyol izmir 07:42

IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 4003

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:47
Super simetri 90-60-90.. ne pi sayisi ne altın oran.. parelel ve simetrik çizgilerin oluşturdugu bu perifer.. janiferin suretinin ardinda gizli..

04.042021

dört yıl önce paylaşmışım..

bir de şuna videoya bakabilirsiniz..

https://www.facebook.com/reel/518557371112526
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme