DÜNYADA.. Bütün dinler arasında bir savaş çıkacak HAKK din savaşı kazanacak.. AHİRETTE bütün insanlar dalalete ve küfre düşecek sadece HAKK din içinde bulunan insanlar yani islamlar kurtulacak.. PEKİ insanları kim DOĞRU YOLA götürecek ve SAVAŞTA üstün çıkaracak..
Nebiler silsilesi bittiğine göre.. veliler silsilesi olacaktır.
Dahiler zinciri kalmadığına göre.. deliler zinciri olacaktır.
Yani dünyayı akıllı insanlar değil veliler ve deliler düze çıkaracaktır.
Peki AKIL ne işe yarıyor...
Bir defa AKLI olmayan dine muhatab olmuyor.. hatta dilin şahı bilim bile yapamıyor.
Sanırım ahir zamanda AKILLI adam fazla kalmıyor.
Kendini nebi ve veli ile dahi ve deli ilan edenlerin peşinden gidiyor.
Haklılarda.. başımızdaki bu akıllılar.. nerede ise bir yıla yaklaşan 7 ekim KATLİAMINI çözemediğine göre deliler işbirliği yapıp çözecekler. Yani UYGARLIĞI patlatıp 7,5 milyar insana telef ettikten sonra kalan beş yüz milyon ile idare edecekler.. akıllıların gıpta ile baktığı bir çözüm..
Merak ediyorum.. acaba dünyada kaç tane mehdi ve mesil bulunuyor.. kaç tane deccal ve tağut oluyor.. sizde merak ediyorsanız şu fikri irdeleyebilirsiniz.. dünyayı 200 devletteki 200 ulusal parti değil.. 200 uluslararası şirketteki 300 adam yönetiyor.
Devlet başkanları ile ülkelerindeki kaynakları uluslararası şirketlere pazarlayan taşeronlar.. gibi görünüyorlar YATIRIMLARI kendi ülkelerine çekmek suretiyle.. bu da gösteriyor ki işler biraz karmaşık.
Acaba diyorum.. PARTİLERİ gerek yok ŞİRKETLER mi işi götürüyor. Peki ya ORDULARA ne oluyor.. TOPLUMLARIN.. BİREYLERİN hiç bir etkisi ve yetkisi olmuyor mu ?
Sonuçta bilmiyorum.. cahiliz.. biraz öğrenmemiz gerekiyor. Böyle oturduğumuz yerden AHKAM kesmekle ŞERİAT dizmekle bu işler olmuyor.
Elimizden fazla bir şey gelmiyor.. ÇETİN ALTAN'ın dediği gibi ancak enseyi de karartmamak lazım.. bulduğum çare.. bu paylaşımda sunduğum tablo ile ALAMET'i açtım.. "Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete".. sözü cuk diye buraya oturdu.
Bakın bakalım bu ALEMET ne imiş ? ilim mi.. âlem mi.. on bin yazı yüz bin tablo ile (siz bir milyon diyebilirsiniz) bunu anlatmaya çalıştım..
Saygılarımla sağlıcakla kalınız. Osmanziya 24.09.2024 üçyol izmir 00:12
|