Bir yerde bu yazıyı taşıyan resmi paylaşan Faruz ZEYLAN Abime bu yazıyı yazanı merak ettim.. dedim.. bilmiyorum.. bilsem yazardım dedim.. dedim ki biliyorum Abim.. bilseniz yazmaz mı sınız.. elbette yazarsınız. Fakat yine de merak ettim. "Kuşlar yem yerken ürküp kaçmasınlar diye yolunu değiştirenler.. elindeki çöpü, çöp kutusu bulana kadar gezdirenler.. Mağazada denediği kiyafeti götürüp yerine asanlara.. tanımadığı insanlara nezaket gösterenlere.. bağışlamayı ve özür dilemeyi bilenlere.. sürekli kendinden bahsetmeyenlere.. başkalarının adına utananlara.. her şeyi bilmeyenlere ve her konuda haklı çıkmaya çalışmayanlara.. ben mi kurtaracağım bu dünyaya demeyenlere.. nerede konuşulması nerede susulması gerektiğini bilenlere. kocaman bir selam olsun 🙂 ". ve bir tane de ben ekleyeyim.. toplu taşımda annesi ve babası yaşında olanlara yer verenlere.. yani İNSANLARA kos kocaman bir selam olsun. Elbette bunu yapanlar içinde Fikretçi Haluk'un nesli de bulunur.. Ersoycu Asım'ın nesli de.. buluna bilir.. ancak solu ve sağı birleştirmek zordur.. ancak birbirine tahammül ederek.. bizzat kendi zihnimizde.. götürmek mümkündür.. lakin sağın ve solun birbirini bitirmek gibi bir PROĞRAM'ın olduğunun aksi düşünülmemiş; nefis ve kalb.. milleti küfriye ve milleti islamiye.. felsefe şakirtleri ve Kur'an tilmizlerini var oluşu elbette siyah ve beyaz ile su ve ateş kadar doğru ve gerçek.. lakin ikisinin bir arada bulunmasını sağlayacak koşullar oluşmamışsa.. o koşulları düşünmek ve sağlamak ve gerçekleştirmek için çalışmak sizin göreviniz.. yakınmak değil. Fakat DÜŞÜNEN DÜŞER yanlışına düştüğünüzde düşünemiyorsunuz.. yazmaya alışmışsınız yaşamıyorsunuz.. benim de sizden geri kalır yanım bulunmuyor lakin yine de söylüyorum.. saygılarımla. osmanziya.
|