Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DERLEME

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Genel
Forum Adı: Dünya
Forum Tanımlaması: Genel Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=947
Tarih: 06-Ekim-2024 Saat 13:00
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com


Konu: DERLEME
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: DERLEME
Mesaj Tarihi: 26-Kasım-2015 Saat 20:42
DERLEME



uploads/20151126_204333_DERLEME.rar - 20151126_204333_DERLEME.rar

Bu face dünyasında sorulara ya da görüşlere yanıtmak ve bu sorulara verilen yanıtlarla ne kadar bilgili.. ne kadar akıllı.. olduğumu göstermek babından yazdığım yazılar var.. bunları zaman zaman yayımlarım.. ta ki ya bu akıllı ve bilgili adam ne ile meşgul oluyormuş bi bakiim diye bu yöntembilim webime takılıp orada tablolarla karşı karşıya gelerek bu deli işi mi yoksa akıllı işi mi diye bir bakiim.. diye tabloları ince eler ve sık dokur babından bu kapıyı açıyorum.

Kapıyı açıp bakiim diyecekler çıktı mı çıkmadı mi bilmiyorum.. ancak yazdıklarımın RASTGELE yazılmış yazılar olmadığını da iyi biliyorum.

Çünkü bunlar uyduruk yazılar olsa idi.. akıllı ve bilgili çoook kişiler bu anlatımdan dolayı beni hiç acımadan makaraya alır.. rezil rüsvay ederdi.

Ancak bu içerikler ve anlatımlar.. ve bu bilgiler ve görüşler.. bu açıklamalar ve aydınlatmalar.. benin AMACIM değildir.. yukarıda dediğim gibi sadece yöntembilimin propagandası ve tabloların reklamı içindi..

Fakat bir de baktım ki bu yazılar bir ömür mahsülü ve yabana atılıp kenarda çürüyecek yazılar değil.. sonuçta bunların hakkının verilerek korunması lazım ve bunu ziyan etmenin de sorumluluğu var. İşte bunun hesabını vermek için.. zaman zaman bu yazıları ayda bir derleme yaparak toplu olarak burada neşr etmeyi düşünüyorum. Belki birileri bunları alış, gözden geçirir daha iyi hale getirir.

Sağlıcakla kalın.

Osmanziya



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info