Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

basa gecirilen sepet

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Genel
Forum Adı: Dünya
Forum Tanımlaması: Genel Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1149
Tarih: 28-Mart-2024 Saat 14:28
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com


Konu: basa gecirilen sepet
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: basa gecirilen sepet
Mesaj Tarihi: 18-Haziran-2017 Saat 17:37
basa geçirilen sepet:


BAS dizini içindeki dosyalar


uploads/20170618_171756_BAS.rar - 20170618_171756_BAS.rar


Başa geçirilen sepeti anlamak için dünyanın başına geçirdiğimiz enlem ve boylamları göz önüne getirin.


Tasarımcılar.. otocad yazılımı ve buna benzeyen programları kullananlar bilirler.. hatta excel ve word editörünü kullanan herkes bilir satırlar ve sütünler.. dikey ve yatay çizgiler olma YER TANIMALAMASI mümkün değildir.


1611 yılından beri Descartes'in analitik düzlemi matematik kullanımını ortaya çıkardığından beri herkes bu koordinatik sistemi kullanır ve bu dört yüz yıldır bu artık zihnimize formatlanmıştır.


Formatlanmamış bir diskete bilgi kayd edilemediği gibi zihnimizde bu kartezyen format olmadan bilgi yazamaz mı ?


Zaten bu FORMAT'ın esas olan ( + ) çizgi HAÇ haline getirip 2000 yılı yakındır tapılıyor.. zaten biz de yine bu esasa göre yaratılan kadına SURETİNE ki buna ben İNSAN SURETİ diyeceğim.. fakat kadının sureti erkekten daha çekicidir.. tapıyoruz.


Yani o kadar çok beğeniyor ve hoşlanıyor ve seviyoruz ki onun uğruna çok maddi ve manevi değerleri feda ediyoruz.


işte bunu meydana getiren KASK'ı cinsellik başlığında göstergeledim.. burada ise başımızı geçirilen düşünce çorabını ve dil sepetini ortaya çıkardım ve böyle "fi amadimmümedde" ayetini tefsir ettim.


Yani medde ve amed.. yatay ve dikey.. satır ve sütün.. enlem ve boylam.. vulva ve penis gibi BORULAR üzerine inşa edilen dünyayı ortaya çıkardım.


Zaten fizik olarak SİCİM kuramı geçerlidir.. boru.. bar.. çubuk.. tel.. ip.. gibi BERR'ler üzerine kayıtlı hayrı beriyye ve şerri beriye.. dünya tebellür.. tebarüz ve tezahür ediyor.


Bir berber bir berbere.. gel şu kafadaki boruları BİR BİR keselim.. AKIL işimi bu yoksa kıl işimi.. kafanın dışındaki kıl içindekini de akıl diyorlar ve kıl kadar aklı olmayanda TANRI'yı inkar ediyor..


Akıl denilen nesne LİSAN'dan çıkar ve lisanı hal MUHAL ve lisan kal MAKUL olarak iki kanat ile kapılarını açılarak düşünülebilir dünyada uçar.. hayal atmosferinde vehim topraklarında.. bilgi ve sevgiye dönüştürdüğü kanatlarını imkansızın peşinde koşarak sevgiyi ve mükünün yolunda koşarak bilgiyi oluşturur.. aşk ve merakını çoşturur.. koşturur koşturur uçar.. bazen delil ayaklarıyla yürür bazen dava kanatlarıyla uçan.. delil ve davalarla çalışır.. iddia ve davetlerle uğraşır.. kimi onunla dünya cennetini çağırır kimi ise ahiret cennetini..


Sonuçta çalışanlar kazanırlar..çalışan değil.


Bilgi ve sevgi ile sağlıcakla kalın.

Osmanziya




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info