https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2880 Devletin devletlere katili şikayet etmesi bir işe yaramıyor.. bireylerin devletlere hakaret etmesi bir işe yaramıyor.. çünkü zayıfın kaviye hakaret etmesinin adına TRİP derler.. bu kaviye zarar vermez sadece zayıfın gazını alır o kadar.. Şimdi şekva ve feryadı TOPLANTI VE NÜMAYİŞLERLE yaptık bir ses getirmedi.. bunlar birike birike KARARLILIK filosu oldu.. bu az bir şey değildir.. Yarın daha büyük bir özgürlük filosu gelebilir.. bunlar bir çözüm olabilir mi ? İnşaallah olur. Ancak sorunun ne olduğunu bilebiliyor muyuz ? ki yaptığımızın çözüm olacağını var sayalım !
Sorun: Ne ısrailin kuvvetli oluş ne de filistinin zayıf oluşu.. sorun küresel alanda dünya hukuk sisteminin kural bulunan ve yaptırımı olan KANUNU nun bulunmaması.. kültürel alanda GDD imkan veren GDDY saltanatının bulunması.
Öyle ise bu sorunun çözümü hemen olmayacak demektir.. SORUNUN birike birike bu güne gelmesi gibi ÇÖZÜMÜN de birike birine yarın gitmesi anlamına geliyor. Öyle ise bugün için yapabileceğimiz.. YBA öğrenilmesi...
osmanziya 05.10.2025 ankara 23:27
dunyayi 4 kelimeye indirebiliriz
savas ve bariş ile yariş ve sınav
bu ķış ve yazin içinde gunduz ve gecenin olmasi gibidir.. ozeti ise kölelerine bagimli kral ve krallarina bağli kölelik ötesi ise kullarina bağimli olmayan Tanri ile Tanrı'ya bağlanmayan kullardir.
Acaba NEDEN krallarin köleleri ona bağli olmalarina rağmen neden Tanri'ya bağlanmiyorlar.. ustelik bazilari krali hâşâ Tanr yerine de koyuyorlar.
NİÇIN ben her şey bu kadar acik ve seçik 4 kelime iken durmadan yuzlerce dorder kelime çikariyorum.. onu kullari ve krallar ve krallarinin köleleri için ?
Niçin v için arasindaki bağın BAGINTISI
Neden v eden arasindaki bagin
BAGLANTISI..
NE olabilir ?
Ne ile KİM arasindaki fark nedir ?
Nesne ve kimse bileşeni olan OZNE.. özünu bilerek toz ve töz ile köz ve kozunu çözebilir mi ?
Böylece ten ve tini ile ben ve canini taşitan AT'ı bulabilir mi ?
Otobusle Usaktan gecerken TERBIYESIZ PAÇA yaziyordu.. Salihli'den çıkarken KUZU SAC yaziyordu.. dedim ki Sac'ında kuzusu varmiş.. bir de baktim ki altinda KAVURMA yaziyor.. şimdi bir de TUZSUZ TURŞÜ'dan bahsetsem.. diyeceksiniz bu adamin işi gücu MIDE.. olabilir.. çogu insan gibi bende yaşamak icin yemiyorumda yemek için yaşiyorum.. yani yemek ARAÇ iken AMAÇ haline getirilmiş.. boylece dört kelimemizi bulduk; ARAÇ ve AMAC ile AD ve AR
bununla da AT'ımizi tanımlamiş olduk.
Akıllı Tablo ZEKASI olanlara
Çikar onemlidir
Yarar degerlidir
Diyor.
Utanmasi olanim umudu olur
Uzlaşmasi olan umursanir.. diyor.
Zekasi olmayanda YZ kullanir demiyor onu da ben diyorum.
Nasil hesap makinasi kullana kullana dort işlem gucumuzu zayiflattik.. bedenimizi.. ellerimizi ayaklarimizi çaliştirmadigimizdan hastaliklari davet ettik.. sosyal medya kullanmaktan çogumuzun internet sitesi bulunmuyor.. bunlarin daha fazlasi YAPAY ZEKA KULLANMAKTAN çikacak dogal ve normal olan gizliligimiz bilgisayar ve internetten DOLAYI elimizden kaçtı.. elimizde tutmak için ayrica emek ve dikkat verip para harcamak zorunda kaliyoruz.
Şjmdi kanun çikiyor.. KENDI banka hesabini başkasina bildirmen suç oluyor. Çünku bankayi tehlikeye atiyorsun.. böyle degil mi ?
Lutfen.. boyle degilse.. bana arkadaş oyle degil sen kafayi yemişsin.. deyin.
Saygilarimla
Saglicakla kalin
osmanziya 04.09.2025 21:51
osmanziya 05.10.2025 ankara pursaklar 22:56
BU iki ÇİZGİ.. sentetik geometriye analitik geometri haline getiren çizgilerdir..
|