Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yeni Üye Kaydet
 YöntemBilim Forumu | Yeni Üye Kaydet

Forum Kuralları ve Üyelik Poliçesi

Devam etmeden önce lütfen aşağıdaki kuralları okuyun. Kuralları kabul ediyorsanız "Kabul" butonuna aksi takdirde lütfen "İptal" butonuna basın.

Kayıt olurken sizin hakkınızda özel olmayan ufak tefek bilgiler almak zorundayız. Lütfen bu bilgileri doğru bir şekilde girin.

Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak kesinlikle yasaktır. Yazdığınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Forum Yöneticileri bu konuda hiçbir sorumluluk üstlenmez.

Forum kurallarına uymayan mesajlar hiçbir ayrım gözetmeksizin silinir. Foruma mesaj yazarken lütfen forum kuralları dahilinde mesajlar yazmaya çalışın aksi takdirde mesajlarınız hiçbir uyarıda bulunulmadan silinir. Daha fazla bilgi için Forum Yöneticileri ile irtibata geçin.

1)Forumlarda kişi veya firmaların onurlarını zedeleyecek hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır.

2)Forumdaki bir kullanıcıyı bir konuda bilgisi olmadığı veya az bilgisi olduğu için veya bir konuda hatalı bilgi verdiği için suçlayıp hakaret edemezsiniz. Böyle durumlarda lütfen olaya kibarca yaklaşın.

3)Forumlarda cevabi önceden verilmiş soruları forum içerisinde aramadan gereksiz mesajlar yazıp forumda gereksiz bir karmasa yaratanlar önce uyarılıp ardından gerek görülürse forumdan uzaklaştırılacaktır. Böyle bir olaya düşmemek için forumun ARAMA özelliğini kullanınız.

4)Ayni başlığı birden fazla konu altında açamazsınız. Bununla beraber lütfen konu başlıklarına dikkat ediniz. Dikkat çekici konu başlıkları seçmek yasaktır.Konuyu anlatan başlıklar seçmeye özen gösteriniz. Buna benzer olaylarda konu silinir,gerektiğinde üyelik iptal edilebilir.

5)Forumda dil, din, ırk ve siyaset hakkında tartışma yapmak kesinlikle yasaktır,siyasi yazılarınızı siyasi içerikli forumlara üye olarak o forumlarda dile getirebilirsiniz, forumu siyasi propaganda için kullananların üyelikleri iptal edilir.

6)Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
Konu baslıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Yardim, lütfen,acil kişiye özel gibi başlıklar derhal silinecektir.

7)Forum bilgi paylaşım merkezi olduğu için gereksiz-kişisel tartışmalara-atışmalara girmek yasaktır. Forum bir birinize meydan okuyacak bir yer değildir.

8)Başkasına ait kişisel bilgiler yayınlamak yasaktır. (telefon numarası e-posta adresi v.b.)

9)Forum görevlileri forumdaki yetkili kişilerdir. Forum görevlilerine hakaret, küfür vs. kesinlikle yasaktır.

10)Yöneticiler her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

11)Yöneticiler siteden sorumlu kişilerdir. Gereksiz tartışmalara girmek yasaktır. Forumlarda yöneticilere dolaylı yoldan sataşmak,üyelik iptalinize neden olabilir. Sorunlarınızı yöneticilerin özeline mesaj atarak çözünüz.

12)Forumlarda üyeler arasında yapılan link ve program paylaşımında,bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden kullanıcılar sorumludur. Bu yolla program indiren kullanıcılar bir virüs tarama programını muhakkak kullanmalılardır. Aksi halde site yönetimi sorumluluk kabul etmez.

13)Kategorilerde açtığınız konularda , daha sonraki günlerde de ekleme yaparsanız, ayni forumu kullanırsanız, forum kirliliğini önlemiş oluruz. Buna benzer olaylarda bu kurala uyulmaz ise yöneticiler forumu temizleme yetkisine sahiplerdir.

14)Foruma konunuzu yazdıktan sonra, lütfen forumu yukarılarda tutmak için konu ile alakasız yazılarla eklemeler yapmayınız. Bu tip eylemlerde, forum uyarı yapılmadan silinecektir. İlk mesajınızı dikkatli yazınız, ekleme yapmak isterseniz "düzenle" ile yazınızı düzeltebilirsiniz.

15)Bu forumda bulunarak tüm forum kurallarını kabul etmiş sayılırsınız. Forum kuralları haber vermeksizin değiştirilebilir.

16)Forum genelinde yazılan yazılardan yazı sahipleri sorumludur, web sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Kayıt olduğunuz takdirde yukarıdaki kuralları kabul ettiğiniz varsayılır. Lütfen Forum Kurallarını dikkatli bir şekilde okuyun.



Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk