Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: ontoloji | |
Yazar | Mesaj | ||||||||
osmanziya01
Yönetici Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
Konu: ontoloji Gönderim Zamanı: 25-Mart-2014 Saat 07:20 |
||||||||
Düzenleyen osmanziya01 - 25-Mart-2014 Saat 09:20 |
|||||||||
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|||||||||
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3416 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2014 Saat 11:39 | ||||||||
bu gün yeni bir durum keşfettim.. benim ANLAŞILMAZ yazılarımı okuyan ortalama 15 (yazı ile: on beş) kişi.. anlaşılmazlık böyle had safhaya ulaştı mı sadece bir kere okuyorlar ve bir daha bakmıyorlar.. anlamak için ikinci kez okuduklarında bu durumda reyting 30'a yükseliyor.. Okuyanlarda sadece meraklı ve gizemli kabuğu yalıyorlar ve kışrın içindeki çekirdeğe girmiyorlar.. yani şema ve tablolara bakmıyorlar.. zaten baksalar dört yılda benim gibi şema yapabilen on on beş kişi çıkacak.. ve yakınma karşısında hemen mutat tesellimi de söyleyeyim.. gerçekten ama gerçekten şemalara yönelmek kolay değil.. ben sadece mesaj (illistürasyon) veriyorum.. misyonu (inisinasyon) yüklenmek bir nasip işi.. insanın instinklerinden (güdü ve dürtülerinden) inisiyatifine (ilim ve iradeye) yükselmesi.. belli bir süreci içeren aydınlanma (illümünasyon) ister...
Bu dizine ait tablolarda bu illümünasyon bulunduğu halde buraya yapıştırdığım son tabloda yer almamış.. hasılı insan bir ma.ra.ton'dadır.. bir seferdir tekeriyle ve bulunduğu İSTASYON'da ne yapacağına kendisi karar verecektir.. amma onu o istasyonda trenden indirmek ve bindirmek yazgısına aittir. Bu yürüyüşte yatay giden trenlerde vardır.. dikey ya da düşey giden trenlerde.. ne demiş adam.. bindik bir alemete gidiyoruz kıyamete.. seviyorum.. sayıyorum.. şaşıyorum.. biliyorum ki biz boşu boşuna yaratılmadık.. yapılmadık.. öyle ise körü körüne yapmayacağız.. etmeyeceğiz.. kurmalarımız ve kılmalarımız hep ileriye doğru olsun asla geriye dönmeyelim.. umutsuzluğa kapılmayalım.. içeriye çökmeyelim.. dışarıya saldırmayalım.. kimseyi suçlamayalım.. bir suçlu varsa o de nefistir.. amma velakin onu da iyi edeceğim diye kötü etme.. kötülükten kötümserliğe geçme..
|
|||||||||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |