Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Din | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4600 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2016 Saat 06:04 |
DEDİM Kİ
DEDİM dizini içindeki dosyalar 20160107_060409_DEDIM.rar Versiyon numaraları ile değil porsiyon harfleriyle izleyiniz. Dedim ki Muhammed ASM, Hakk ile.. konuştu Sonuçta KUR’AN çıktı. Muhammed ASM, halk ile konuştu.. Sonuçta SÜNNET çıktı.. Şimdi O Muhammed ASM den sonra elbette KUR’AN’la ile biz dahi konuşacağız. Peki bu nasıl olacak ? KIYAS-I FUKAHA ile.. Bu nasıl olacak ? Hürriyet-i Şeriyye ile ki bu gün bunun adına LAİKLİK diyorlar. Şimdi O Muhammed A.S.M. dan sonra biz de bir birimizin SÜNNETİ ile konuşacağız.. peki bu nasıl olacak ? İCMA-İ ÜMMET ile… Bu nasıl olacak ? Meşveret-i meşrua ile ki bu gün bunun adına DEMOKRASİ diyorlar. Sağlıcakla kalın. OSMANZİYA Sentaks / sözdizimsel / BEYANÎ eksikliklerim VE semantik / anlambilimsel / MAANÎ yetersizliklerim için düz yazıdan özür dilerim |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |