Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: kritik analitik | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3413 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: kritik analitik Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2016 Saat 06:17 |
kritik ve analitik..
buraya yapıştırılan tablonun 25 versiyona kadar çıkan sentezi.. 20160524_060826_KRITIK_ANALITIK.rar içinde de yine tablolar dolu bir düz yazı var "kad" başlıklı kritik analitik düşünüce.. kritik didikler ve analitik parçalar.. didikleye parçalaya elinize ne geçecek.. madenden altın mı arıyorsunuz ? Sanırım Kant.. içerikli aklı parçalaya parçalaya içeriksiz ve saf aklı elde etti.. teorik aklın temeli usul ve onun temeli mantık ve onun temeli karşılaştırma.. pratik aklın tavanı iman ve onun temeli meşiet ve onun temeli de karşılama.. Karşılaşma ile yüklemler ve karşılaştırma ile yargılar elde ederseniz.. yükleme ve yargılama ile de yapamayacağınız nesne yoktur.. ben önemlilerini söyleyeyim: YA İnsanın içine tanrı yerleştirirsiniz.. YA tanrınnın içene insanı yerleştirirsiniz.. benzer ise bu nidden dolayı şirke girersiniz.. karşı ise bu zıddan dolayı küfre girersiniz.. en iyisi mi siz hiç konuşmayın ve susun.. gelin İYYA ke na'budu ve İYYA ke nesta'in deyin fatiha-i şerife penceresinden dünyası seyredin dini nur edin.. nardan kurtulun.. sırra erin... yoksa DİL sizin ananınız belleyecek.. benim bellediği gibi... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |