Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: burjuvazi | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3426 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: burjuvazi Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2021 Saat 10:42 |
KAVİ dizini içindeki dosyalar 20210727_103836_KAVI.rar Dizin içinde versiyon sırasıyla yalından karmaşıga doğru on beş tablo ile sosyal sınıfların inşası gösterilmiştir. Ezen ve ezilen edebiyatında sömüren ve sömürülen edebiyatında işe yaramayan bir nokta bulunuyor.. Acaba ne ? Sosyal sınıflar elbette MARKS'ın icadı değil.. ondan önce konulmuş ve ondan sonrada konuşulmuş.. bu tablonun evveliyatı olan 15 tabloyu rar dosyasında paylaştım.. ve orada sadece sermaya ve emek olarak ekonomik anlamda değil sosyal.. siyasal ve kültürel anlamda bir kavi ve zayıf ilişkisinin bulunduğunu göstermeye çalıştım. Düzenleyen osmanziya - 27-Temmuz-2021 Saat 14:55 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |