Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: kutu | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3386 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: kutu Gönderim Zamanı: 20-Ağustos-2021 Saat 14:36 |
Video da anlatılanlar 12 tablo halinde çalışıldı ve son tablo da buraya yüklendi.. İnşaallah bu video ve tabloları webimde yayımlarım. DEMİŞTİM, yayımlıyorum. 20210820_143452_KUTU.rar Dört evrensel kavramla.. açık ve kapalı ile karanlık ve aydınlık.. dört evrensel nesneyi ortaya çıkardık.. eşya ve eşhas ile harf ve isim.. malum manayı ismi ile manayı harfi.. bizim evrensel kavramımız.. dört kelime ile dört kelam öğrenen İmamı Nursi'nin bize verdiği ders.. nazar ve niyet ile ad anlamı ile ar anlamı.. yani şuhuda ilişkin harflerin.. gayba ilişki isimlerini öğreniyoruz.. böylece şuhud olan kainat HÜSNA'yı, gayb olan insanın ESMA'YI gösteriyor.. böylece isimlerden insan için HAKİKİ olanları Yaratana.. Yaratan için HAKİKİ olanları da insana.. vermiyoruz.. bu da Risale-i Nur ile edinilmiş yüksek bir hikmet gerektiriyor. YBA (Yöntem Bilimsel Analiz) ise bunu kolaylaştırıyor. Videoyu yayımlamadım.. çünkü çok yer kablıyor.. onu faceden izleyebilirsiniz Dinnur YAŞAR ismimde.. bu gün de...20.08.2021 gününde Düzenleyen osmanziya - 20-Ağustos-2021 Saat 14:38 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |