Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: fark ve kadr ile ehem ve kiymet | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3411 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: fark ve kadr ile ehem ve kiymet Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2021 Saat 09:10 |
Selamün Aleykum, Yukarıda size göndereceğim tablo beraber çalıştığımız tablo üzerine on bir on iki dosya eklenerek elde edilmiş bir dosyadır. İnşaallah bu çok değerli ve pek önemli çalışmayı Webimde yayımlarım. 16.12.2021 İyi günler güzel işler bol kazançlar. Sağlıcakla kalınız. “Anlarsam uzağım yakınımdır, anlamazsan yakınım uzağımdır.” optimum Erzurumlu İbrahim HAKKI “Eğer insanları düşündüklerini inandırırsanız, size severler. Gerçekten düşündürürseniz, sizden nefret ederler. üçmum Don MARKQUİS ALAKA-İTİBAR-İTİNA-DİKKAT maksimum fark ve kadr VERDİĞİNİZ KADAR ÖNEMLİDİR-DEĞERLİDİR minimum Osmanziya Cubbeden kubbeye.. zübdeden zübbeye.. zereden hücreye.. eneden zümreye.. tüm nesnelerde ve kimselerde yine yalnız kalıyorsan.. bil ki ya aramıyorsan ya da bulamıyorsun.. bulduysan olamıyorsun.. ben sensiz dolaştığın gibi ben de sensiz dolaşıyorum demektir. Ne zaman ki ben ve sen biz olduk.. işte o zaman iz bırakıyoruz.. çizgi gizgi.. gizemlerin çözen çizgi.. biz buna YÖNTEM BİLİMSEL ANALİZ diyoruz.... OSMANZİYA dosyalar burada: 20211216_090956_CC15122021.rar tablo da burada: |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |