Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: Onur Fatiha Anahtarı | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3395 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: Onur Fatiha Anahtarı Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2024 Saat 02:28 |
Merhabalar .. bu gün GİDERAYAK filmini sinemada izledim.. oldukça güzel mesajı bulunuyor ve güzel eser ortaya koymuşlar. Yazarını.. yapımcısını.. yönetmenini ve oyuncuları tebrik ederim.. ve başarılarının devamını dilerim. bu filme figüran olmak bile bir onur.. diyorum. Her ne kadar katıldığım ölü evininde pide yerken Fatiha-yı Şerife'yi bile okumayı bilmeyen cemaat eleştirisi filmde yansıtılmamışsa da filmin mesajı olan AİLE ve BABA konusu çok iyi işlenmiş. İyi ki başta AYHAN bey olmak üzere filmin oyuncuları yani SET ile tanışmışız. Dinnur YAŞAR |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |