Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3921 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2011 Saat 00:50 |
Ho?geldiniz..
Dün yeni bir üye daha katylmy? aramyza DERYNDENYZ.. DENYZ'i var fakat sadece ondan ibaret de?il DERYN'i de var.. Nereden biliyorum ? Çünkü yakyn çevremden tanyyorum. Yakyn çevremden üç ki?i var.. Fazilet hanym ve Derindeniz bir de Kutlu Aytug Bey. Fatma Hanym gibi be? alty ki?i internet ortamynda tany?ty?ymyz üyeler ve ço?u ise tanymady?ym isimler. Geri kalan 60 üyeyi tanymyyorum. Belki bazylaryny tanyyorum ama isimlerini yazmadyklary için tanymadyklarym syrasyndalar.. böylesi de iyi olur zaten çünkü insan daha rahat yazyyor ve konu?uyor. Ki?isel konular ve bireysel durumlar olmady?y için içten ve sade bir ?ekilde ilmi ve hakiki konular söz konusu oluyor. Saygyde?er Derindeniz, Kendi ki?isel bilgilerinde yazdy?y gibi MERAKLI bir Ö?retmen.. aslynda ö?retmenler ö?retmeye merakly olur ama ö?retmen ayny zamanda Ö?RENMEYE 'de merakly ise ö?retmen ve ö?renci kimli?ini nadir olarak birle?tiren insanlar çykar. Üniversitenin akedemi çevresinde, akedemisyenler hem ö?renirler hem ö?retirler.. çünkü orasy sadece e?itim ve ö?retim yuvasy de?il ayny zamanda ara?tyrma ve geli?tirme oca?ydyr. ?imdi bilim ve ara?tyrma uzman ve imkanly bir yerde yapylyrsa elbette sonuçlary daha verimli ve ba?aryly olur.. Ancak bu profesyönel ocaklar disiplin ve formalite dahi istediklerinden bazy yetenekler için kysytlama, ko?ullama ve kurallama anlamyna da gelir. Y?te bu durumda kendini keyifli olarak ifade etmenin yani dü?ünmenin, tarty?manyn, ele?tirmenin, sormanyn, bulmanyn, bilmenin, bellemenin, ö?renmenin amatör ve fakat içten yapyldy?y yöntembilimin küçük çaply kültürel ortamy, kimimiz için, "dü?ünenleri aramak, arayanlary dü?ünmek" için vazgeçilmez bir deneyim ve birikim haline gelebilecektir. Sa?lycakla kalyn. Osmanziya Düzenleyen osmanziya - 11-Ekim-2011 Saat 09:14 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |