Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Din | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4010 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2017 Saat 23:54 |
Gaye hakkında beş tane alt dizin ve bir tane yazı ve iki tane resim içeren bir dosya ektedir.. GAYYA cehennemde bir çukurdur.. GEY çukuruna penis sokturan penistir.. GAİTA bu çukurdan çıkan pisliktir.. GAİA.. tapılan tabiat anaya yeni verilen isimdir.. GAYY 2/255 deki ayettte rüşdün aydınlığının karşısına konulan karanlıktır.. GAİ yorum lafzi yorumun karanlığını aydınlatın ruhani bir ışıktır.. ve bütün bunlar sonuçta benim kartal kırılması gerekin GAGA'mdır ki bunun leydi GAGA'dan farkı.. onun pislikte ünlü oluşu benim paklıkta ünlü olamayışımdır.. akabinde ve detayında onun teni pis ve benim tinim pak sanılsa da.. teni ve tini kenara kaldırıldığında kalanın hangisinin hangisinin temiz hangisinin kirli olduğu bilinmez.. her ne kadar ZAMAN ve MEKAN ile MANA ve GAYE'yi zihnin sınırları ve şuurun uçları ilan etmişsem de her nesne benim ilanımla malum olmayacağına göre GAYE ve ötesini araştırmakta kendim dahil kimseyi men edemem.. bu durumda bu dizinde bulunan bir sürü tablo.. 20170214_235037_AMAC.rar ve bunların özeti olan şuradaki tablo
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |