Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: AT Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2716

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: AT
    Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2016 Saat 03:02
AT


AT dizini içindeki dosyalar



20160406_030208_AT.rar



Alkım UYAR’ın KİTAB adlı betiğinin sonuna geliyorum..

DÖRDÜNCÜ GÜN’ün simgesi GAMALI haç.

Altındaki dize:

Dört mevsimde geçer hayat
Mahşerin dört atlısı var
Dört gözle beklediğimiz müjdenin
Habercisi dört yapraklı yoncadır.

Attığımız bütün TATlar ve TUTtuğumuz bütün atlar HUT’ta kaybolur.
Yani analitik düzlem denilen hapishan’de yiter giderler.
Bu iletinin dizinindeki 23 tabloyu incelediğinizde görürsünüz.
Elbette ince elemek için önce izlemek gerekiyor biiiir.
İkincisi izlediğinizi imgeleyeceksiniz ikiii.
Üçüncüsü imgelediğinizi irdeleyeceksiniz üüüüç.
Dördüncüsü irdelemeyi.. imgelemeyi ve izlemeyici isteyeceksiniz döööört.
İs te memiş mi idiniz ?
İşte bu iste olmazsa zaten buraya kadar okuyamazdınız.

Anlamaktan bıkmış anlatmaktan usanmışlara için yazdığım bu yazıya hoş geldiniz:

AT.. belki sadece ismini bildiğiniz ve kendini gördüğünüz ve büyük bir olasılıkla üstüne binmediğiniz ot oburu dört ayaklı ve yeleli ve aynı zamanda sevimli bir binektir. Hatta alımlı ve cüsseli bir kadın görüldüğünde at gibi kadın denilir. Şimdi AT’ın yerini elbette otomobil aldı.. AUTO yani otomatik devinen binek demektir.. MOBİL de hareketli anlamına gelir.. Aslında at CANLI olduğu için otomobilden daha oto ve mobil olduğu halde bu unvan demir yığınının adı oluyor.. ne yapalım.. ata binenler utansın.. otomobili atın önüne getirdiği için.. zaten arabanın beyin gücü yok beygir gücü var.. lakin şimdi ona da yavaş yavaş BEYİN katıyorlar.. bendenizin ne AT’ı oldu ne de OTO’su.. ve bu yüzden kendimi OT gibi hissederim. Zaten benim gibi düşünen atamlar beyin atını SÜREKELİ çalıştırdıklarından atı ve otoyu kendileri süremezler.. diye kendimi teselli ediyorum o kadar.. hem oto’ya bineceğim diye ısrar ettiğimden kader sağ kaşımı yardı.. diye düşünüyorum her ne ise bu kişisel bir sorun.

At’ın ne olduğu bu dizinin ekindeki 25 tabloda kablo kablo anlatıldığı için burada tanımlama ve betimleme işine girmeyeceğim.. Atın.. kuş ya da kamış ya da kalem ya da sos ya da ip ya da pipi denilen bir tür BORU olduğunu bilmeyen yoktur.. çünkü bütün işimiz bu ağızdan anüse giden boruya doldurup boşaltmakla geçer ömrümüz.. Geçti borunun pazarı sür eşeğini Niğde”ye denilen yerde büyüdüğümüz için Niğde kadar BOR madeni çıkarılan yeri de biliriz.

Peki BOR madenini bilmeyen var mı ?

Bilmemek ayıp değil fakat hayr-ı BERİYYE ve şerr-i BERİYYE denilen BİR VE BİRR olan “R” bilmemek çok ayıp.. rüyet.. re’y.. riya.. rüya.. rabas.. rasat.. revh.. reca.. rica.. ile CEREYAN eden dünyada RÜCU edeceğimiz tek yer bu BERR’dir.. berrü bahr olan kara ve denizden farklı olup olmadığını bilmiyorum lakin evrenin bir borular ve sicimler olduğunu iddia eden yeni yetme fizikçiler evrenin damarlarını ve sinirlerini açıp PARALEL evrenleri gösterdiklerini biliyorum.

Bizi paralel suçlayıp asimetrik davrananlar.. acaba simetri yasaları ihlal etmiyorlar mı ?

Dümdük ediyorlar.. lakin onlarında başka bir asimetrik savaşçılarla savaştığını düşününce işin içinden çıkamıyor insan..

Sanırım bundan sonra merdane ve cansiperane simetrik savaşlar kalmadı.. kahpece saldırılar devri başladı.. bu yüzden biz de cehapece savaşlara karşı mehapece müdafa bile etmeyip.. bilim ve hukukun kalesi başka bir iktisad ve adalet partisi kuruncaya kadar AKP’ye muhalefet etmeyi sürdüreceğiz. Akpartililer kendilerini son kale sana dursunlar.. son kalelerin hiç bitmeyeceğin görmüş bir tarih olarak.. ANADOLU BİRLEŞİK DEVLETLERİNİ başlatıyoruz.. onunla da yeni bir çağı ve yeni bir dünyanın inşasına da girişiyoruz… lakin önce yeni dil.. yeni anlam sürücü ve yeni anlatım aygıtı.. zemininin oluşturulması gerekiyor.. daha aktörü.. faktörü.. sektörü.. olmayan bu proje yöntembilimsel analiz projesinden sonra yaşama geçecek bir proje olduğundan yaklaşık 50 ila 70 yıl sonra ortaya çıkacaktır.. bu arada TEK İLAHİ KİTAP oluşacak.. son kitab ve ilk kitap ayırımı bitecektir.
Kitap ve sünnet ayırımı kalkacak.. NAKLI ile nakl-ı SAHİH birbirinden ayrılacaktır. Çünkü AKL ile akl-ı SALİH’de birbirinden ayrılacaktır.. akıllar ve nakiller birbiriyle savaşa dursun SALİH ve SAHİH’in sevişmesinden öyle çocuklar türeyecek ki LEH’imize olan haleler açılacaktır..

Lisan-ı salim ORFe A<<<<<<<<<Teş.. ve kalb-i selim olan ORFe su ve us.. Tarin ve Larmuk ile el ele vererek ve gönül gönüle ünlenerek dünyayı kurtarmaya başladılar bile.. çünkü artık AT’a bindik..

AT. Nardır.. zerre ve hücre enerji paketleridir.. kah ateş olur kah su.. kah köz olur kah koz.. kah toz olur kah soz.. ve böylece işbu kalem YAZAR azar azar.. umarım yazar olmaz.

Beslenmenin kitabı yazıldı.. seslenmenin kitabı yazılmadı.. ANLAMI düşünüp ANLATIMI konuşturarak öğreneceğiz onu da.. böylece bildiklerimi belgeleyeceğiz.. etki ve ileti arasında bildiri artık daha açık ve seçik olacak.. insanlar daha az kata külli yapacaklar.. daha az yalan söyleyecekler.. daha az yanlış yapacaklar.. daha çok iyi olacaklar ve daha çok güzel olacaklar.. dilleri ve dinleri nalet etmeyecekler.. hak ve hürriyetleri alet etmeyecekler.. BARış denilen YARış’ı kiM kazanacak bilmiyorum lakin savaşı başlatan biz olmayacağız.. saldırırlarsa savunacağız fakat saldırmayacağız.. kuracağız ve kurgulayacağız lakin uydurmayacağız.. dingin yük devingen yolcu olacağız atımıza.. ata et.. ite ot atmayacağız.. at’ın ar’ın ve ad’ını ayırıp onları açacağız.. arın güzelliklerini ve adın iyiliklerini duyaracağız..

Kuş ile atı birleştirip KANATLI AT yapacağız…

Kartal yuvasında bu ağır gagımızla bütün bunları nasıl konuşuyorum.. bilmiyorum.. bildiğim bir nesne ve yaptığım bir iş varsa.. bu kalem olan zekam ile kağıt olan hafızamın BOŞU BOŞUNA bir oyun.. KÖRÜ KÖRÜNE bir öykü.. olmadıklarını umuyorum.

“Zeka.. kalem.. oyun ile öyük.. kağıt.. Hafıza” BOŞ ve KÖR bir örgü yapıyor ve bu da hoşun gidiyorsa.. AT^”ımın.. TAY’larının aydınlık bir geleceği olacak demektir.. yazı varsa okuma da vardır.. okuma ve yazma varsa söyleyip dinleme de vardır.. söyleme ve dinleme varsa sorma ve yanıtlamada da vardır.. bunlar varsa ÖĞRENME dahi vardır.. ve beslenme ve seslenme hep ÖĞRENME’ye hizmet eder. Karanlıktan aydınlığa çıkmanın adıdır LOGOS (ilim) .. kapalı olandan açık olana geçmenin adıdır SOFOS (irfan).. eğer sofos ve logos arasında olan NOMOS (kelam).. math (kozmos) çıkarmışsa meth (homos) dahi çıkaracaktır.. bu işi prometus başlattı sıra metus’da…

Melek-i Mikalin bir adı olan HADES.. imkanın hudus olmasıdır.. hadesten taharet ve necasetten nezafetten sonra namaza başlayacak setri avret ve istikale kıble yaparak.. iftitah tekbiri getirtikten sonra NAMAZ atına bineceğiz ve o biz ZAMAN’dan uzaklaştıracak.. mizan-ı kader ile nizam-ı kazayı kuracağız.. ata ve ceza kanunları ile deyiştirdiklerimizle değiştireceğiz MUTLU VE KUTLU’ları öğrendiklerimizi deyiştirerek.. atımızın tutkusu UTKU’YA ulaştıracak.. utanarak ve umutlandırarak.

El hasıl.. sizi atınızla baş başka bırakıyorum.. hatıratınız kalacak.. seyyiat ve hasenatınızda.. sonra yine atınızla bineceksiniz TABUT’unuza.. konulacaksınız başka bir atın içine.. yer küresine.. o sizi haşir meydanına taşıyacak.. aşınız ve aşkınızla.. dişiniz ve taşınızla.. son taş acbüzeneb.. bu iş için hazır bekliyor.. bu öykünün kağıtlarını birleştireceğiniz “ata”ş’ınız ile atınız arasındaki fark.. AŞ’tır.. aşınıza.. eşinize.. aşkınıza.. ışkınıza dikk’at.. dikey atınız ile yatay atınız.. bir bütündür.. birbirinden ayırmayın.. sıkı sıkı bağlayan.. ağlayın.. ağlayın.. ağlayın.. 6666 ayetten anladığınız.. yaşadığınız ve ağladığınız kadar yoktur.. bağlamlarınız.. sağlamlarınız..çağlamlarınız kadar vardır.. öyle ise çağ dışı düşünceleri.. sağlam olmayan konuşmaları.. bağlam yapılmayan öğrenmeleri çöpe AT’ın.. bu atılmak atın kaderidir.

Belki buna benim bu yazdıklarımı atmadan başlayıp kendini KABLO’larla TABLO yapmaya başlayarak…


Sağlıcakla kalın

OSMANZİYA

Sentaks / sözdizimsel / BEYANÎ eksikliklerim VE
semantik / anlambilimsel / MAANÎ yetersizliklerim
için düz yazıdan özür dilerim

.

NOT:
Evet, aslında benim kullandığım sistemde
cümleye, kelimeye hatta harfe de ihtiyaç yok…

http://groups.yahoo.com/group/BAKARA/
http://groups.yahoo.com/group/oku-ikra/
http://groups.yahoo.com/group/yontem-bilim/
http://groups.yahoo.com/group/insanbilim/

www.yontembilim.com
www.insan-bilim.com
www.osmanziya.com
www.mustafabugucam.com.tr



http://sites.google.com/site/yontembilim/
http://sites.google.com/site/insanilim
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk