Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: standart model | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3370 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: standart model Gönderim Zamanı: 26-Ağustos-2019 Saat 18:34 |
Hasta olunur.. sakat olunur.. bozuk olunur.. çürük olunur.. bilim ve hukukta ya da tıp ve ahlakta temel kavramlardır salah ve sıhah yani sağlam ve sağlıklı olmak. Salih ve sıhhatli olmak.. sanki selam ve salat gibi.. sanki sakim ve selim gibi.. İster fizik ister fizyolojik.. ister anatomik ister fizyolojik Bir yapı ve işlev içeren her bir Alem, belevi ve sistem Bu iki afetten masun kalmaz. İşte İNSAN söz konusu olunca bütün bunlarla ilgili.. ilişkili.. bağlı.. bağıntılı bulanacaksınız. Zaten fizik ve psik olanları ya hastaneye ha hapishaneye atarız. Ahiretin hapishanesine cehennem adı veriliyor. Orada düzelen düzeliyor.. düzelmeyen hep eziliyor. işte biz düşünceye ve dile.. imana ve amele ilişkin sağlam ve sağlıklı olmanın standartları ve ölçütlerini koymaya çalıştık.. çalıştık diyoruz da aslında bunlar PATENT.. Ancak bir gün standart haline geleceğini düşünüyorum Şayet YBA yeni anlam sürücüsü ve anlatım aygıtı kullanılır hale geldiğinde bunlar kolayca değiştirilecek ve düzeltilecekler. Standart Model.. Hem yöntembilim Hem insanbilim için yerleşmiş ve istikrar kazanmış ana tablolarımı gösterir. İşte bu dizin içindeki 81 tane tabloyu içeriyor 20190826_183308_26_AGUSTOS.rar Sıhhat ve salah, selam ve salat gibi koşulları ve kuralları incencelikle aşağıda bir tablosunu aşağıya yapıştırdığım SIHHAT başlıklı dizini incelikle incelerseniz bilim ve hukukun ortak terimi olan SIHHAT VE SALAH anlamlarını inceleyiniz. ler.. Düzenleyen osmanziya - 26-Ağustos-2019 Saat 18:51 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |