Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: garib | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3395 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: garib Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2017 Saat 13:10 |
garib bir dünyadayız..
garib olan nesneler.. garib olan kimseler.. garib olan işler DÜNYA denilen gurbeti oluşturur. İşte tüm bu acaibin merkezi İNSAN'dır.. insanla olan yolculuğum bu gün buraya geldi.. bu gün burada dedim; Ey okuyucu sen okumasayadın bende yazmazdım.. yarım kalmış düşlerim bom boş gönlüm ile işte karşındayım.. ey görücü sen olmasaydın bende örmezdim.. yaratılış ve buyruluş ekseninde bulunmazdım.. ey yazar sen olmasaydın bende okumazdım dayatım ve deneyim düzlemine bulunmazdım.. ey örücü sen olmasaydın bende görmezdim.. insanın dört kapısında yürümezdim.. işte bize ve size acaib bir gurbet varın gidin memlekete doğru... hasılı oku kopyala yaz yapıştır.. gör kopyala ör yapıştır.. gidiyor hayat.. nereye kadar ? Ararsan bulursun.. bulursan olursun.. olursan görürsün.. ÖR-eR- SEN.. görür-SEN aşağıda ördüğün son tablonun önceki 17 versiyonunu rar dosyasında.. 20170429_130100_GARIB.rar aha bu da önüne açılış DİL kapıLARı.. nereden istersen oradan yürürsün.. ARArSAn bulursun.. aramayan hayvanlardır... aramakla bulunmaz ancak bulanlar arayanlardır.. Ancak bazıları asla bulamayacaklar.. Buldukları iyi ve güzel ile doğru ve gerçeği olanlar.. soru okuyup yanıt yazarak düşünenler.. sav söyleyip kanıt dinleyerek konuşanlar.. hazır buldukları dili sağlam ve sağlıklı kullanıp dünyayı belirleyenler dini tanımlayanlar KURTULDU Gerisi angarya.. Gerisi figuran.. Gerisi ateşin sahipleri.. Zerre ve hücreden oluşan nar dünyasının hakimleri... narın seyrinin sırrını aramamış.. bulamamış.. olamamamış nurdan nara götüren tagutan köleleri ve uşakları.. Allah bizi ve sizi bunlardan yapmasın. Amin. Osmanziya 29.04.2017 Kartal Düzenleyen osmanziya - 29-Nisan-2017 Saat 13:28 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |