Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: esya ve eshas | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3386 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: esya ve eshas Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2016 Saat 05:55 |
tevrat ve transandantal analiz..
20160524_055043_ESYAESHAS.rar insanlar alışmışlar.. iki kelimeyi bir arada getirmeye ve bir ara getirdiklerinden anlam çıkarmaya insanlar alışmıslar desem bana gülerler.. ben de onlara gülerim.. bunun için iki nokta (terim) ile meydana gelen çizgi (anlam) lerin sayısını olabildiğince artırırım ki gülmeleri kesilsin.. ben keseyim gülmemi.. anlam gülleri ortaya çıkartayım.. şimdi buraya yapıştırdığım yalın tablonun 25 nci versiyonuna kadar giden bir karışık.. karma.. karmakarışık anlatım var.. ancak iki tana ÖNEMLİ düz yazı bulunuyor.. ve başlıklarını yukarıda söyledim... Artık hangisine gücünüz yeterse.. Yaratan emaneti arz edince Efendi olayım diye kimseler alıyor lakin bu eşhas.. iş içine girince nesnelere hizmet ediyor.. arabasının üzerine bir çizik atılmasına razı değil ve fakat çoçuğuna olmadık hakaretleri yaparak gönlünü de karman çorman ediyor.. hani nesnelerin efendisi olacaktık.. bakımlı kızlar ve erkekler ile.. lüks arabaların.. katların.. yatların kölesi olduk.. Düzenleyen osmanziya - 24-Mayıs-2016 Saat 05:59 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |