Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: dua | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3385 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: dua Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2024 Saat 11:40 |
Okuyunca paylaşmadan edemediğim bir DUA... "Ya Rabbi! Bizi güzel yüze ve yaldızlı söze kananlardan eyleme... Geçici dünya yaşamıyla ve yalancı cennetiyle doyanlardan eyleme... Hazır bilgiyle avunan ve hazır parayla savunanlardan eyleme... Sağlam bilgiyi ve buyruğu, yetkin sözü aramayanlardan eyleme... İşin kolayına koşan ve çözümün zorundan kaçanlardan eyleme... Alışkanlıklarına zebun, alıştıklarını meftun, alışkınlıklarına mübtela olanlardan eyleme... Ben düşmanlarımla başa çıkarım Ya Rabbi dostlarımla beni ziyan eyleme... Benimi biz eyle; canımızı ve cananımızı iki cihanda aziz eyle Ya Rabbi!" Amin.. Sekiz yıl önce yapmışım 10.02.2024 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |