Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim  
Mesaj icon Konu: âlem buysa kral benim.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3839

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: âlem buysa kral benim..
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:22
Çıplak Vucudum üzerine giydiklerim... 15.02.2025

Elalem ne der demeden demişim âlem buysa kral benim.. bu bir tür solipsizm'e düşmek olur da peki bu SOLİPSİZM.. demektir.. SOLO şarkı söylemektir..   

TAM ON YIL ÖNCE DE BU PAYLAŞIM OLMUŞ:

lam ve line sırrı.. kelam'ın hattı ve kalem'in çizgileri.. aklıma çağdaş SİCİM kuramını getirdi.. bar ve çubuk.. boru. tel.. ip..kordon.. kablo ve sair metaryal ile bağlanan etkileşim ve iletişim hatları.. kara.. hava ve deniz yolları.. yer ve kök küresi kafeslediğimiz çizgiler.. fi amedim mümeddede sırını hissetiriyorlar.. ilişkilerin çizgileri.. bütün bu çizgi yumağının içinde kafeslenen zerreler.. hücreler.. eneler ve zümreler.. bize alemlerin yolculuklarını da gösterirler.. bu yolculuğun dikey ve yatay hatları burada gösterildi.. zamandan namaza.. namazdan zamana yolculuğumuz... bu arada nizamı ve mizanı dokuyoruz.. kimliğimizi ve kişiliğimizi okuyoruz.. yoksa yaşam sokup çıkarmaktan ibaret kalırdı.. bu noktada ise bitkiden daha aşağı kalırdık.. çünkü bitki kirli sokar temiz çıkarır.. biz pak sokar pis çıkarırız... çünkü besinimizi başkasından alır kendimiz yapamayız.. o zaman kendimizi şunu sormalıyız.. biz ne alıyor ve veriyoruz.. ne getiriyor ne götürüyoruz.. bunun yanıtı bulunmadığında mutfak ve tuvalet arasına bir BORU (şerri beriyye) olmak ihtimali var..

NmZ'DAN nAzİf olarak çıkıp nEsİf ile ZmN'a girmek.. sonra ZmN'a nUfUz edip nEfİs olarak NmZ'a girmek.. eş zamanlı ve dikey NZM ve MZN döngüsü yapmaktır.. bu yüzden alem (system, belevi) nizam (düzen) demek değildir. Düzenler bizim eserimiz.. özellikle bozuk düzen...

bir sene önce bir yolculuğum olmuş.. inegöl'den izmir'e.. yarında bir yolculuğum olacak gebze'den izmir'e.. çay kahve bahane gönül sohbet etmek ister der yarenler.. yer ve yıl değişir.. kimse ve nesne değişir.. fakat SÖZ değişmez... biz de paylaşalım dedik bir daha bu "alem"i...

15 Şubat 2015

Belki burada paylaşılan GDDY ve tablolar karmaşık ve anlaşılması zor gelebilir. Ancak buraya bindirdiğim word dosyalarını yalından karmaşığa doğru izlerseniz gayet rahatlıkla anlayabilirsiniz:

20250215_082655_CV.zip

Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 08:31
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma