Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: guc uctur.. | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3386 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: guc uctur.. Gönderim Zamanı: 06-Mart-2017 Saat 19:28 |
Başlığı GÜÇ üçtür mü anlarsınız.. GÜÇ üç tur mu anlarsınız ne anlarsanız anlayında bak.. bu adam üçlükten bahsediyor garanti teslisi kabul eden bir hristiyandır demeyin.. çünkü artık hristiyanlar ve yahudiler öldü.. isalar ve musalar var.. garanti.. benim dörtlüleri mi de haça benzetenler çıkmıştır.. ne yaparsın halk çocuktur.. her sakalı babası her üçlüyü ya da dörtlüyü hristiyana benzetme hikayelerine inanır.. çünkü halk öyküyü sever.. aydında oyunu sever.. ve bu yüzden bazıları da bazıların oyununa gelir.
Ancak gelmeyenler de vardır.. ben de onlar için yazıyorum ki işte buradalar.. 20170306_192809_DINNUR.rar bu yazdımlarım bir GERÇEK değil bir tür oyundur.. benim oyun kuruculardan farkım.. kurduklarımın gerçek değil bir öykü ve oyun olduğunu söylüyorum.. bu gün iki oyun oynarak iki tablo yaptım. Bu tablo daki örgü ve kurguma bir inceleyen.. ilgilenirseniz eleştirin.. ilgilenmezseniz.. sadece düz yazıları okuyun ve eleştiri ve tartışmaları da ihmal etmeyin.. ve böylece düşünme ve düşünce kapısını aralayınız... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |