Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: Sydk ve Ben( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
Fatma
Üye Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Konu: Sydk ve Ben Gönderim Zamanı: 25-Mart-2011 Saat 10:50 |
|
|
Fatma
Üye Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2011 Saat 10:52 |
Yöntembilim çaly?malary için göstermi? oldu?um gev?eklikten ötürü kendime sitemimdir bu ?ema.Ba?kada açyklamaya gerek yok sanyyorum..
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3416 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2011 Saat 12:24 |
S.A.
Ynsan alak'tan yaratylmy?tyr.. alak'y kan pyhtysy olarak yorumlarlar.. yani eril ve di?il nüve hücrelerin birle?iminden ve bile?iminden olu?an ZYGOT denilen hücrenin bölünerek olu?turdu?u hücreler kümesinin, KÖK hücrelerden olu?tu?u ve bununda bedeni yani teni meydana geldi?i söylenir.. fakat insan manasy ve tini yani ruhu alaka'adan emredilmi?tir yani yaratylmy?tyr. Alaka yani ilgi tüm bilgi ve sevginin kökenidir.
De?erli Karde?im, sizin yöntembilime olan ilginizde böyle bir kök.. gelecekte kimbilir hangi uzviyeyti olu?turacak.. ?imdilik bilmiyoruz.
Allah ahiretimizi ve akibetinizi iyi ve güzel etsin. Amin.
Osmanziya Düzenleyen osmanziya - 25-Mart-2011 Saat 12:25 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |