Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim
Mesaj icon Konu: latife Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
mustafa
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2010
Gönderilenler: 81

Hak Puan : 0
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0
Irtibar :0

Alıntı mustafa Cevaplabullet Konu: latife
    Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2017 Saat 12:43
20170204_124245_LATIFE.rar

Her şey bu tablo ile başladı.. ta 49 ncu tabloya kadar çıktı.. artı ve çarpı işareti üzerine yerleştirdiğimiz sekiz göz ile görmemizi ve örmemizi anlamaya ve anlatmaya çalıştım ve ilginç sonuçlar çıktı.. keşke vaktim olsa da yeniden ele alsam.. aynı şekilde benim gibi vakti olmayan arkadaşlarımda bu kabo, dablo, tablo ve hablolardan oluşan ( latife başlıklı 4 tane alt dizin yani HABLO var) süreci izlemeyecek.. imgelemeyecek.. irdelemeyecek.. çünkü İSTEMEYECEK..

Çünkü kendini isteten bir sürü gereksinimlerimiz ve günlük işlerimiz var.. eğer biz istemiş ve vakit ayırmış isek bu da bizim isteğimizle oluşan bir fırsat ve imkan değildi.. Rabbim bizi bu işe hasta etti.. biz de diğer sevgileleri bırakarak hep bu işle uğraştık.. çalıştık.. alıştık.. ve kısaca hasta olduk.

Hastalık bütün diğer işleri bırakıp sadece bir iş ile uğramaktır. Bu hastalıkta insanı hem meslek sahibi yapar hem o işte uzman eder hem alanında başarılı kılar.. fakat her hastalık değil.. bizim hastalığımız konumuzda uzman kıldı ancak başarı kılmadı.. çünkü türettiğini kendi tüketen adam ÜRETİM yapmamış olur. Tükettiğini başkalarına tükettiren adam ÜRETİM sahibibidir. Üretim sahib olmadan önce insanın giderlerden fazla getiren bir GEÇİM’in sahibi olması gerekir. Bu geçimiyle başkalarının da tükettiği bir MAL ve HİZMET sunan adam PARA kazanır.. zamanla hem para hem ün kazanır ve sonra parayı kaldıramaz ZAMPARA ya da KOKANA olur.. Allah korusun.

Şimdi bu dosyalardaki kabloları.. dabloları.. tabloları.. habloları izlediğinizde ister istemez imgeleyeceğinizi ve irdeleyeceğinizi garanti ederim.. çünkü görsel ve mantıksal bağlantılar kendini imgelettirir ve irdelettirir. Böylece bir süre sonra buradaki konu izlemek ve incelemekle kalmaz bir süre sonra başka konulara el attığımızda bir bakmış yöntembilimsel analizin ruhunu yapmış ve kendinizi TABLO yapmaya kaptırmış olacaksınız.

Bilgi, sevgi ve sağlıcakla kalın.
Osmanziya
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk