Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mustafa
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2010 Gönderilenler: 81 ![]() Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2017 Saat 15:15 |
bu gün 23 nisan bayram.. çocuk bayramı..
çocuklar öyle ADAM yerine koyan ve bayram yapan bir ulus ya da kültür ya da din var mı ? Bu bile Mustafa KEMAL Atatürk'ün kemalin göstermeye yeter.. ancak o da bir insandır.. yanlış yapmış olabilir.. hatta yüzde seksen yanlış yapmıştır.. ancak onun yaptığı yüzde yirmi doğrular içinde en yükseği insanın ÇEKİRDEĞİ olan çocuğu göz önüne almasıdır.. bu bana tüm kusurlarını da örttürür. Bu ülkenin yönetimleri de bu ULUSAL bayramı KÜRESEL hale getirmekle ne kadar ileri görüşlü olduklarını da göstermiştir. Bu gün vesilesiyle yazdığım üç DÜZ YAZI'yı RAR dosyası haline getirdim.. yazılarımı okumak zordur.. anlamak zorudur.. birde rar dosyasını indirme ve açma yükü ekleyince iyicene işler sarpa saracaktır.. ama ben YAZAR değilim ki okumaya ve anlamayı kolaylaştıracak önlemler alayım. işte üç, analitik fikir.. insanın yapılanması ve yerel başlıklı üç yazımın sikiştirilmiş rar dosyası (re'ye aç rüy'et) İŞTE; 20170423_151414_23_nisan.rar Bu da yazınının SARI LEVHASI; ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |