Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4082 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Kasım-2017 Saat 14:33 |
HOLOGRAM dizini içindeki rar dosyalar 13 tane
20171104_143127_HOLOGRAM.rar Holy.. kudsi demektir.. kutsal anlamına gelir. Hologram ise bir tür görüntü ve resim tekniğidir. Öyle resmin bir parçası bütünü içerir. Resmin bütününden bir parçası alsa ondan bütünü çıkartabiliriz. Örneğin hücreler böyledir.. her bir hücrenin çekirdeğinden o bedenen bütün paraçaları (cinsiyet kromozamları hariç) genetik olarak mevcuttur. Örneğin geçmişten gelen bir saç telinden gelecekten bütün bir bedeni inşa edilebilir. Benim YBA analiz ile çalışan zihnimde böyledir. Örneğin ben şu aşağıdaki parçayı bakarak tüm resmi çıkarmaya çalıştım. Aslında sizin beyninizde böyledir. Ancak şuur üstüne çıkarılmış değil. YBA ile bu potansiyeli kinetik hale getirebilirsiniz. Yukarıda paylaştığım dosyada.. beş on dakika için yapılmış tabloları versiyon sırasıyla izlerseniz bunu görürsünüz. bu da face bulduğum dörtte bir parça ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |