Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4001 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2017 Saat 23:51 |
İnsan bilimde ISHLER dosyası için;
tanıdım yazısı: ÇIKAR VE YARAR yapmak ve etmek.. SEVGİ VE SAYGI kurmak ve kılmak ya da tarzı nazar ve tavrı niyet ile sureti ameliye ve şekli muamele... ya da iyilik ve güzellik... doğruluk ve gerçeklik.. gibi işler insan modeline monte edilerek yeni bir insan kurgusu yapılmış.. tabloları versiyon sırasıyla izleyip imgelediğinizde.. inceleyip irdelediğinizde insanı ve bu arada kendinizi tanıma yolunda bir yola girmiş olacaksınız sanıyorum.. eğer isterseniz.. ve bilmek ve yapabilmek yolunda sevmek ve istemek yolculuğunda kendi kendinize rehber olabileceksiniz.. diye düşünüyorum. 30 kasım tarihinde düz yazılarımı içeriyor 20171130_234953_30_KASIM.rar ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |