Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: islamiyet Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2699

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: islamiyet
    Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2020 Saat 22:38



İSLAMİYET


20201216_225801_ISLAMIYET.rar


dizin içinde islamiyet tabloları vardır.





Bu da dunyanin bu gunku hali.. muslumanlar kelimesinin (MİM) ayracı içindeki M useviler ve   İ seviler ve M uhammediler demektir..


[07:31, 08.12.2020] Mustafa BUĞUÇAM: Muslumanlar TEIST.. Masonlar DEIST.. Marksistler ATEIST.. olarak bir arada yaşayabilmenin formülunu bulacaklar SERİAT geldiginde.. medeniyet bilgi toplumu ve hukuk devleti ülküsunu ülkelere benimsettiğinde..




TABLO

NUN özeti beşeriyetin yapisindan çıkan medeniyetin inşa ettigi en yüksek KULE insaniyettir. Bu medeniyet kapısı olan insaniyete geçilen en geniş yapı ise insaniyet-i kübra olan İSLAMIYETTIR.. fakat bu gün bu yapinin KAPISINI muslumanlar o kadar dar.. masonlar o kadar gevşek.. marksistler o kadar karanlik sunuyorlar ben bile geçmek istemiyorum.. musluman degil insan olmaya çalışiyorum.

Ben kırk yıldır MEHDİ aradım.. bulamadım.. sonunda baktım öğrendim ki HİDAYETİ veren Ne peygamber ne falan ne filan.. zaten günde kırk kere Yüce Yaratan'a İHDİNASSIRATALMÜSTAKİM demiyor muyuz ? ondan başkasında istemek te ŞİRK olmaz mı ? Boş ver MEHDİ'leri Mehmetlere ve Ahmetlere bak.. Alilere ve Velilere bak.. derim Aziz Kardaşım.

Imamı Gazali.. MEVLANÂ.. Imamı Rabbanî.. Imamı Nursî.. aynı çizgide konuşmuşlar ve fakat farklı söylemişler.. son nebi gittikten sonra son imamda bitmiş.. en son nebi ne demiş: Ben mekarimi ahlakı tamamlamak üzere gönderildim.. en son iman ne demiş: İslamiyet insaniyet-i kübradır.. şimdi sen söylenenlerden ne dınlediğini biliyor musun ? Ben diyorum ki : dil BİLİM’E din dahi HUKUK’a dönüştü.
İslamiyet ise ancak AHLAK’tan ibarettir.

Şeriati ise; “lâ-ikrahe fiddin “ve “Leküm diniküm veliyedin”dir. Ateist’in benim taptığım tanrıya aşağılamadan bana ben senin taptığın tanrı’ya tapmıyorum diyebildiği bir düzendir.. nerede böyle ateist nerede böyle teist bulursun şimdi.. ancak gelecekte bulunacak.



Düzenleyen osmanziya - 16-Aralık-2020 Saat 23:14
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk