Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: gorunun ve gozlenen Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2726

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: gorunun ve gozlenen
    Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2022 Saat 02:38



RÜYET VE ŞEHADET


20220407_023557_SUHUD.rar



06.04.2022 günü yaptığımız ÇARŞAMBA ÇALIŞMASININ konusu şuhud idi.. Değerli katılımcılarla yaptığımız bu çalışmada onlarlar başlattığımız çalışmayı geliştirerek ortaya çıkan son tabloyu da web sayfama RAR dosyası halinde yükledim. Yukarıda görüyorsunuz. Rar dosyasını indirerek bunları bulabilirsiniz. Son dosyayı da resim halinde buraya bindiriyorum.

Bu tablolardaki çalışmalar versiyon sırasıyla yalından karmaşığa doğru İNCElendiğinde ortaya çıkan gelişmeyi İzlemek önce mümkün değilmiş gibi görünse de izlenebilir olduğunu söyleyen arkadaşlarımın da tanıklığı ile bunun mümkün olduğunu düşünüyorum.

Her bir dosya için yeteri kadar vakit ve çaba harcandığında yaptığımız tahayyül ve imgelemeler.. tevehhüm ve irdelemeler sonuçsuz kalmayacak hatta yararsız ve verimsiz kalmayacaktır.

Ancak bunun için gereken ilgi, merak ve tecessüs herkeste bulunmayabilir. Çünkü herkesin ilgileri çeşitli, meraklı türlü ve tecessüsleri farklıdır. Herkesin ortaya çıkardığı yetenekleri ayrı.. becerileri ayrı ve başarıları ayrıdır. Binlerce san’at, yüzlerce hikmet, onlarca bilim ve hukuk etkinliklerini ortaya çıkardığı gidişler ve mezhebler türlü türlü, meslekler ve yollar çok çeşitli, keyfiyetler ve meşrebler birbirine benzemezler.

Çoğumuzu belli konuda isti’datları muayyen san’atlara vucud vermiş ve bu konuda mal ve hizmet sunumu yapmaktadırlar.

Bizlerin bu konuda DÖRT ana yolu ve hizmeti olduğunu düşünürüm.. bilgi üretmek, karar üretmek, mal ve hizmet üretmek ve hepimizi ortaklaşa yaptığı iş ÇOÇUK YETİŞTİRMEKTİR.

Bu dördünün içinde en önemlisi ve değerlisi Ç OCUK YETİŞTİRMEKT olarak gönürür.

Bu iş önce ana babaya.. sonra öğretmenlere.. sonra devlete ve en sonunda da kişinin kendisine düşüyor. Fakat çoğu kimse buna girişmeden hazır saydığım aktörlere işe bırakarak kendini bir faktör haline getirir. Bu aktörlerde eğer başkasının faktörleri ise ortada bir AKTÖR bulunmuyor demektir.. Bu kuramsal olarak böyle görülebilirse de olayların sektörleri ve olguların vektörleri düşünülse ortaya türle ÖRGÜ’lerin çıkacağı bellidir. Biz sadece disketlere veya CD’lere format atmayız.. kendimize ve çocuklarımızı da atarız.
işte bu farklılıkları yakalamak için kendini ve başkalarını örmekten önce kendini kurma işinde yani kişisel gelişimde YBA dediğim ve örneğini verdiğim bu tür çalışmaların yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Bilgi, saygı, sevgi ve sağlıcakla kalınız.

Osmanziya 07.04.2022 Üçyol İzmir 02:24


IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk