Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4065 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2023 Saat 15:55 |
![]() YBA Yöntem Bilimsel Analiz Ete kemiğe bürüneli bir yıl olmuş. Kitabım yayınlanınca, "Yunus diye göründüm Ete kemiğe büründüm" dedim. Sözünün sahibi Koca Yunus'umuz Acaba ne demek istedi ? Teizm ile bakarsak; Bir yansıma (aks) ve tecelli Panteizmle bakarsak; Bir ansıma (hads) ve cilve Ateizmle bakarsak; Bir yapı ve işlev (tanım, bilgi) Filozofların ve Mistiklerin soyut ve somut Tanrı'sı ile bir bağlantısı bulunmuyor YBA.. ne Tanrı Tanırlık ve ne de Tanrı Tanıklık peşinde değilim.. ancak her ikisine de İŞE yarayan gerçeklik örgüleri ve doğruluk örtüleri yapmamıza imkan verir. Ancak her şeyden önce insanın CANLI öğrenmeye ALAKA duyması ve kimsenin ilgilenmesi DİRİ düşünmeyle ilgili bulunması gerekir.. aksi halde günlük dilin mantığı ve bilimsel bilginin matematiği ona fazla bile gelir. Fakat ne demek istediğimi ilgilenenler için YBA reklamı için biraz daha açık ve seçik anlatacağım. Osmanziya 19.06.2023 Üçyol-İzmir Dedim ve dediğimizi gerçekleştirelim: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |