Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 2300 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:48 |
![]() Kab dolacak.. amma iyi (çirkin) amma kötü (güzel).. eğer kabımız saydam ise nasıl görünecek ? Kuşkusuz görünmeyecek.. demek ki amaç biçim ya da içerik değil.. bunlar araç. AMAÇ güzel biçimlere iyi içerikler.. doldurmak. Nitekim bizler sahih neseb kavramı ile bunu sağlamaya çalışırız. Bunun için yontembilim.com sayfamın FORUM kısmında sözün taşıdığı bilgi ve değerlerin sağlam ve sağlıklı olmasına bir duyarlık oluşturmaya çağırıyorum. Osmanziya ![]() 2016 yılının kasım ayının 29 unda yapmışım bu tabloyu.. yani bundan yedi sene önce.. KARTAL da.. 2017 de de YAZERLİKTEN emekli oldum.. tablo SAĞDAKİ geçmiş kaderden SOLDAKİ gelecek kazaya karşı bir anlatım yapıyor. şuunat ![]() 29.11.2020 Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 12:52 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |