Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya01
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 ![]() Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 06-Kasım-2009 Saat 07:18 |
Selamün Aleyküm,
De?erli Arkada?lar,
Webmaster'imiz dosya ve resim yüklemek için gerekli ayarlary yapmy?tyr.
Kendisine te?ekkür ediyoruz. Yn?aallah bundan sonra sorunsuz dosya,
resim ve ?ema yükleyebilece?iz.
Bir örnek olarak windows içinde bulunan paint progyramy ile jpg dosyasy haline getirdi?im kelam.doc isimli word dokumanyny a?a?yda bindirdim:
Ayryca bu dosyayy word olarak bindirdim:
Osmanziya
|
|
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|
![]() |
|
Fatma
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 ![]() Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
![]() |
Aleykum selam.
Hocam bunlary nasyl ve nereden ekleyece?iz peki?Ekleme a?amalaryny anlatyrsanyz sevinirim. Selam ve dua
|
|
![]() |
|
osmanziya01
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 ![]() Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
![]() |
Selamün Aleyküm,
De?erli karde?im, ileti yazarken ya da iletiye cevap yazarken metin kysmynyn üstünde yazan çubukta yan yana üç resim görürsün. Dünya ve altynda ata? resmi, Kllasör ve altynda ata? resmi ve üçüncüsü a?açly resim.
dünya ve ata? resminde bir web adresi yüklersin. Örne?in a?a?yda bir dane deneme yaptym:
Klasör ve ata? resminde bir dosya yüklersin. Örne?in a?a?yda bir dene denem yaptym.
a?aç resme seçene?inde bir resim yüklersin buraya. Örne?in bir tane deneme yaptym:
Bunu yaparken önce ?ema bulunan word dosyasyny tümüyle seç ve kopyala secenekleriyile panoya alyyorum ve paint dosyasyny açarak oraya yapy?tyryyorum ve sonra onu jpeg dosyasy olarak kayd ederek masa üstünü atyyorum. oradan da buraya yapy?tyryyorum.
![]() |
|
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |