Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
taharriyat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasım-2009 Gönderilenler: 26 ![]() Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Mart-2015 Saat 01:29 |
fikir çalmak ve fikir yerleştirmek.. inception http://onedio.com/haber/unlu-yonetmenlerin-dunyada-taninmasini-saglayan-yapimlari-377499 Steven Spielberg James Cameron George Lucas Robert Zemeckis Christopher Nolan Emma Thomas Birbirinden ince olan fikir ve zikir suları ya da vehim ve hayal bulutları anlam denizinde ve anlatım karasında gidip HÜKÜM LİMANLARINA VE HAMIL ALANLARINI gelen gemiler ve uçaklardır. Düzenleyen taharriyat - 02-Mart-2015 Saat 02:01 |
|
![]() |
|
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4019 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() |
Motive etmek veya empoze yapmak ve suçu soruşturmak ve suçluyu sorgulamak.. bunlar yasal ve bilinen amaç vermeler ve anlam araştırmaları.. ancak anlamın verilmesi ve düşüncenin yerleştirilmesi o bilgi ve belgeler, yararlanacak VİZÖRLERİN VE SÜPER VİZÖRLERİN ya da işletenin ve programlayanın NAZAR ve NİYETİNE bağlı bir hususdur.. bu konuda en yüksek hüküm : MEKERU VE MEKURALLAH VALLAHÜ HAYRÜLMAKİRİN.. MEKER VE SEKER arasında bir TEKER olan insanın ve kimsenin ve bireyin sürüklenmesi pekte zor değil.. BAŞLANGIÇ filmi bize bu konuda bu vizör katmanlarını kurgalaması bakımından ilginç bir filim.. fakat yinede The matrix'in yerini tutamaz. Çağdaş yönetmenler ve senaristler.. eskileri de geçecek bir oyun ve öykü kurucular olacak.. ama bana çok ilginç gelen bir soru: kocanın yönetmen ve senarist.. karısının yapımcı olduğu inception acaba bize ne fikri aşıladı :) senaryoyu bir daha dinlemek istiyorum...
Düzenleyen osmanziya - 03-Mart-2015 Saat 00:31 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |