Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: fikir çalmak ve yerleştirmek... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
taharriyat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26

Hak Puan : 0
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0
Irtibar :0

Alıntı taharriyat Cevaplabullet Konu: fikir çalmak ve yerleştirmek...
    Gönderim Zamanı: 02-Mart-2015 Saat 01:29

fikir çalmak ve fikir yerleştirmek..

inception

http://onedio.com/haber/unlu-yonetmenlerin-dunyada-taninmasini-saglayan-yapimlari-377499

Steven Spielberg

James Cameron

George Lucas

Robert Zemeckis

Christopher Nolan

Emma Thomas

Birbirinden ince olan fikir ve zikir suları ya da vehim ve hayal bulutları anlam denizinde ve anlatım karasında gidip HÜKÜM LİMANLARINA VE HAMIL ALANLARINI gelen gemiler ve uçaklardır.

Düzenleyen taharriyat - 02-Mart-2015 Saat 02:01
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 4019

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2015 Saat 00:28
Motive etmek veya empoze yapmak ve suçu soruşturmak ve suçluyu sorgulamak.. bunlar yasal ve bilinen amaç vermeler ve anlam araştırmaları.. ancak anlamın verilmesi ve düşüncenin yerleştirilmesi o bilgi ve belgeler, yararlanacak VİZÖRLERİN VE SÜPER VİZÖRLERİN ya da işletenin ve programlayanın NAZAR ve NİYETİNE bağlı bir hususdur.. bu konuda en yüksek hüküm : MEKERU VE MEKURALLAH VALLAHÜ HAYRÜLMAKİRİN.. MEKER VE SEKER arasında bir TEKER olan insanın ve kimsenin ve bireyin sürüklenmesi pekte zor değil.. BAŞLANGIÇ filmi bize bu konuda bu vizör katmanlarını kurgalaması bakımından ilginç bir filim.. fakat yinede The matrix'in yerini tutamaz. Çağdaş yönetmenler ve senaristler.. eskileri de geçecek bir oyun ve öykü kurucular olacak.. ama bana çok ilginç gelen bir soru: kocanın yönetmen ve senarist.. karısının yapımcı olduğu inception acaba bize ne fikri aşıladı :) senaryoyu bir daha dinlemek istiyorum...

Düzenleyen osmanziya - 03-Mart-2015 Saat 00:31
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03