Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: 5 kasım secimleri | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3394 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: 5 kasım secimleri Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:20 |
Müslumanlara muhalif masonlara muhalif marksistler üç kaynaktan beslenir.. Alman İdealizmi.. Fransız Sosyalizmi ve INGILIZ Ekonomi ve Politiği. Sümer.. mısir.. yunan.. roma MEDENIYETLERINDEN sonra dunyaya egemen olan emevi ve abbasi ile selçuklu ve osmanli DEVLETLERININ geçmişten alip gelecege aktardi birikim ve kaznimlari degerlendiren batılilar Alman ve Fransiz ve İngiliz KULTURLERINI oluşturdular. Bunlarin hepsini temelinde de.. Âdem ve ogullari.. Nuh ve ogulları.. Ibrahim ve oğullari yer almaktadırlar. Bu gun Vastfelya Antlaşmasinda sonra.. dunyaya Efendi olan Külturlerin.. devletlerin.. medeniyetlerin TEMSILCILERININ yeni bir ANTLAŞMA yapmasi gerekiyor. Bu sözleşmeden sonra yeni bir adil ve muktesid EŞİT BIRLEŞMIŞ MILLETLER çıkar mi bilmiyorum.. belki bu gunku seçim.. bunun yoluni açabilir.. M B. dedim face de değerli arkadaşım Güler ŞEN dedi: Yazdığınız yazıyı hiç bir yerde okumadık arkadaşım bendeki Şaşkınlık son safhada , çok teşekkür ederim ☺️ sebebebi bilmediğimizi öğrendik. , Riva etsek bu konudada kitap yazarmısınız desek. Hep Avrupa merak edilirdi ya insanları. Hep. Gizemde saklanırdı ! ? Meler bunlarda sır varmış ,,,,, bende ona dedim ki: Gönderi Sahibi Mustafa Buğuçam http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2535... beni izleyen DEĞERLİ arkadaşlarıma çoğu zaman derim: YAZAR değilim. Hazır açık ve seçik sehil yani ANLAŞILIR yazarak okuyucularını düşünme zahmetine katlanmasını istemeyen bilgi, görüş ile düşünce ve inanç vericilerinden değilim.. onlardan www.yontembilim.com sitemin FORUM kısmına erişerek YBA tablolarına ve onların reklamları olan içerikli yazılardan ziyade versiyon sırasıyla tablolarımı izleyerek ve inceleyerek onları imgelemelerini ve irdelemelerini beklerim. Bu tahayyül ve tevehhümle başlatacakları tefekkür ve tezekkürlerinden hasıl olan lafız ve ma'nalarla kurcakları cümleleri ile anladıklarını eleştirmelerine ve anlamadıklarını sormalarını isterim. Ancak bu şekilde benim bir öğretmen ve yazır.. bir öğretici ve bilge değil kendileri gibi bir ÖĞRENİCİ olduğumu anlayabilirler. Yazdıklarıma okur ve öğrenci aramadığım gibi kendimde öğretmen ve yazar değilim. Yani bilinenleri öğreten öğretmen ve öğrenci değil.. bilinmeyenleri öğrenen ÖĞRENİCİ ve yapabilirsem ÖĞRETİCİ olmak isterim. Yapacağımız çalışmalarda.. zoom gibi bilgisiyarda masu üstü paylaşımı yapılabilen proğramlarla.. YBA daha kolay çalışabiliriz. Saygılarımla. Osmanziya 06.011.2024 Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 14:31 |
|
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3394 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:49 |
Bir.. termo-dinamik.. İki.. semio-sibernetik.. Üçüncüsü bu ikisi arasındaki Bertrand RUSSELL'in işaret ettigi Lojiko-matematik DÜZENI veren ÖLÇÜ |
|
osmanziya
Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:52 |
Halkı IDEOLOJI tüketimi ve aydinlar TEKNOLOJI uretimi ile avlaniyor. Aldatilan ve avlanan ya da aldatan ve avlayan ben de olabilirim. Bu bulundugumuz kavi ya da gani veya zayif ya da gabi konumuna bağli.. bu kolelerine bsgimli krallik ve krallarina bagli kolelik duzeninin sekiz alt bağligini sayarim bu arada köfteleri yakarim.. Anlayacsginiz ne kadar ekmek o kadar köfte.. ya ne kadar eleştiri o kadar geliştiri.. ne kadar soru o kadar yanit.. Şu anki evren bilgimize dayanarak bu dünyada yalnız olduğumuzu düşünüyor musunuz? diye soruyorsunuz.. lakin korular yanıtlanabilir lakin sorunsallar yanıtlanamaz. Bu da bilim ve felsefe arasında bir sınırdır. Din ve felsefe arasında sınır ise.. felsefenin sürekli kuşkulu sorular sorması.. dinin ise sürekli kesin yanıtlar vermesidir. Yani benzini SHELL'den aklı KEL'den alacağız 🙂 |
|
osmanziya
Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:56 |
Bilimin yasalari DUR YOLCU polati ile kan ve goz yaşi ile yazilmis ANKARA IL SINIRINDA yaziyorum: NASIL ASIL NIYE Yani DUNYA DIL DIN SORUSALLARI VE SORUNSALARI ile belirlenir. AÇIKLANIR ve SEÇIMLENIR tanimlanir Biz bunlar 4444 tuncine sorulari ile 40 yılda yavaş yavaş terakum.. telahuk.. tskamul yani EVRIM ile.. Yaratan'ın verdigi Firsati muddet İmkanı muhlet Sıratı İstikamst ile saptadik. Kenarlardan gittik lakin yoldan ayrilmadik Kendimiz için yazdik başkasi için yapmadik YBA projesini aşk ve ışk otesi meşk edecekleri aradik.. nasda olmakla birlikte kendimde de bulunan bazı kusurlar nedeniyle aradigimi bulamasak bile bayraği gelecek adama birakmaya çalişiyorum. Bir işin önem ve degerinin bilinmesi kişinin bulundugu duzeye bağlidir: Kişi Olay Olgu Ad Olmak uzere 4 tabaka bulunur. Bu fakir ilk üç tabakayi adımladı.. ad tabakasina geldi.. ÇİZGI katmanini geçemedi orada duruyor. osmanziya 05.11.2024 izmir - ankara yolculuğu |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |