Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4032 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 17:43 |
İMAMOĞLU hakkında Gerçekler :
Çok kez yazdım canlı yayınlarımda söyledim.. Yine yazıyorum..!! Ekrem, 2009'da AkPartiye üye olmak için iki ayrı çek ile 10.000 dolar bağış yapar.. AkPartiye üyeliği kabul edilmez. Bir vatandaş gelse, "Ben AkPartiye üye olmak istiyorum" dese herkes üye olabilir.. Burası çok önemli, Ama 10.000 dolar bağış yaptığı halde üye yapılmaz..!! Şimdi asıl ilginç yere geliyoruz.. Ekrem bu sefer rotayı 2014'de CHP'ye çevirir.. CHP'den Beylikdüzü belediye başkan adayı olmak ister.. Araya hatırı sayılı kişiler girer.. Mesela eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Kılıçdaroğlu'na ricada bulunur... Çünkü Ekrem 'in babası Hasan, ANAP zamanında Trabzon merkez ilçe başkanlığındadır.. Rahmetli Özal, Ekrem'in babası Hasan'ı yaptıklarından dolayı polis zoruyla ANAP Trabzon merkez ilçe başkanlığından atar... Bunun önceleri de var.. Hasan da siyaset yapmak ister Trabzon'da. Ama kabul edilmez.. "Soyadınız gayrimüslim soyadı - Müdafa -, onun için olmaz" derler.. Bizim Karadeniz'de bu tür meselelere çok dikkat edilir.. Hasan, kardeşlerine söylemeden soyadını "İmamoğlu" olarak değiştirir.. "Müdafa" soyadına tepki gösterenlere inat, Anadolu müslümanlarından kendilerine tepki gösterenlerin kalplerini bağlayıp inandıracak "İmamoğlu" soyadını seçerler.. Hasan'ın kardeşleri "Müdafa" soyadıyla hayatlarına devam ederler.. Bunun gibi çok örnekler vardır Karadeniz 'de.. Mesela, Rahmetli Fahrettin abi..Rize'de un çuvallarını alır, küçük kiloluk poşetlere koyarak un satmaya başlar Fahrettin abi... Heveslidir.. Azimlidir... Ama büyüyüyemez.. Büyümek ister.. Tutkuludur işine.. Atılım yapmak istese de başarılı olmaz.. Engellerle karşılaşır. Anadolu'da öyle elinini kolunu sallayarak büyümek kimsenin haddine değildir. İstediğin kadar işi bil, istediğin kadar paran olsa da büyütmezler adamı.. Fahrettin abi, soyadını değiştirir.. Ulusoy yapar.. Böylece Ulusoy'lar önce Of, sonra Samsun 'da çok zengin olurlar. Sonra İstanbul'da.. Ulusoy soyadı efsane hale gelir Karadeniz'de. Ulusoy'lar Karadeniz'e damgalarını vurup gitseler de, yerleri dolmaz... İşte bunu fırsata çevirir Fahrettin abi.. Soyadını değiştirir değişmez o zamanki Anadolu'da bütün kapılar Fahrettin abiye açılır.. Nereye gitse itibar kazanır.. Yeni Soyadı ile dikkatleri üzerine çeker, herkes onunla ticaret yapmak için yarışa girer.. Bugün un değirmencilikte Türkiye ve Dünyanın en büyük Un fabrikaları sahibi haline gelir.. Fahrettin Ulusoy abi vefat etti.. Oğulları "Ulusoy Un"u dünyanın dört bir yanına dağıtmaya devam ederler. Ukrayna Rusya tahıl koridorunundan buğday çekerek Samsun'daki fabrikalarında işleyerek başta İran, Suriye ve dünyanın her yerine un tedarikçisi olurlar.. Bir soyadı nelere kâdirdir... Hasan'ın "İmamoğlu" soyadı ile ANAP zamanında başlayan serüvenleri, yükselişe geçer.. Gelelim 2014'e... Ekrem Beylikdüzü'nde CHP belediye başkan adayı olmak için aday adayları ile yarışırken, bir yerel gazeteci Ekrem'in üniversite diplomasının sahte olduğunu söyler.. CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu bu konuyu öğrenince, araştırma yaptırır.. Ekrem'in üniversite diplomasının gerçekten sıkıntılı olduğunu tespit ederler.. Ama dedim ya...! Hatırı sayılı kişiler Mesut Yılmaz ve zamanın sözde Fetö imamlarından Karaduman gibi kalbur üstü kişiler Ekrem'i destekler.. Bin kere dedim yine diyorum. Ekrem 2014'teki Beylikdüzü belediye başkan adaylığına "lise diploması" koymak zorunda kalır.. CHP genel başkanı ve merkezi "şaibeli" diyerek "ilerde sorun çıkarır" diyerek Ekrem'in diplomasını kabul etmez...!! Sonra, Ekrem Beylikdüzü'nden İBB başkanlığını kazanır.. O meşhur 6'lı Masa toplantılarında Ekrem konusu gündeme gelir.. Kılıçdaroğlu 'na Ekrem sorusu sürekli sorulur.. Kılıçdaroğlu da tabii kurt siyasetçilerden.. İbrenin ilerde Ekrem'e döneceğini anlar ve onun üniversite diplomasının şaibeli olduğunu söyler... Masada herkesin ağzını kapatır.. Olan, ta en başta Ekrem'in üniversite diplomasının sahte olduğunu söyleyen Beylikdüzü'ndeki yerel gazeteciye olur... Ekrem'in üniversite diplomasının sahte olduğunu ilk defa gündeme getiren ve taa CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP genel merkezinde konu olan, başkan adaylığı dosyasına lise diplomasını koymak zorunda kaldıran gazeteci bir hafta sonra ölür...!! Burası Türkiye.. Dünyanın merkezi.. Burada hiç bir şey tesadüflere bırakılmaz..!! Hele hele, bu kadim topraklar hiç bir zaman Türklere ve Müslümanların kendi kendilerine yönetmesine izin verilmez...!! Kale her zaman içeriden yıkılır...!! Gerçekleri bilseniz bir saat rahat uyuyamaz, bugününüze ve geleceğinize daha çok sarılırsınız...!! 06.04.2025 Erdal Yılmaz Paylaşalım lütfen Face de Can ZİYA paylaştı.. ![]() |
|
![]() |
|
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4032 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() |
İmamoğlu'nun diploması bulunmuyorsa
Recep Tayyib Erdoğan'ın da diplomasının sahte olduğu iddia ediliyor. Kaymakam olmak için Mülkiye mezunu olmak lazım isede Vali olmak için diploma gerekmiyor kanunlarımıza göre.. Neden ? Fakat ben size asıl savaşı yazamıyım.. ![]() 13.cü dosyaya buraya yapıştırdım fakat 33 dosya burada: 20250412_174919_SAVAS00.rar |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |