|
Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| Dünya | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4955 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Konu: AILEGönderim Zamanı: Bugün Saat 23:55 |
Rahmetli Babam öleli 49 yıl olmuş.. yarım yüzyıl.. yetmiş üç yaşımda olduğuma göre bir yarım ve bir çeyrek yüz yıl da ben yaşamışım. Bu demektir ki bizim NESİL 1950 den sonra ki 75 yılda çok büyük ve hızlı değişimleri gördü.. gördüğümüz değişikliklerini değerlendirdiğimizde bu gençler asla anlamayacaklar. 1.TEKNOLOJİ giderek insanı doğaya YABANCILAŞTIRIYOR.. 2.İDEOLOJİ giderek insanı insandan UZAKLAŞTIRIYOR.. derken bu sözler bir kulağından girip ötekinden çıkıyor olacaktır. Peki çağdaşlarım ve yaşıtlarım ne diyorlar.. onlar anlıyorlar mı ? Sanmıyorum.. çünkü dünya ile ilgilenler de.. ahiret ile ilgilenenler de.. ilgilerinin birer SİLGİ haline gelip alakalarını dumura uğrattığının ayırdında.. ilgilerini kötürüm ettiğinin farkında.. değiller. Olsa idi yukarıda 2 savıma bir eleştiri ya da bir katılımları olurdu. Amma biz ömrümüz olduğu sürece ve nasibimiz kadar feryadımızı sürdüreceğiz ve YBA çağrımızı yapacağız. Çünkü YBA ile yeni NESİL değil YENİ İNSAN çıkacak.. çünkü biz onun TOHUMLARINI ektik.. siber uzay ile geleceğin toprağına ektik.. bizim toprağa düşmemiz ile onlar oradan eksilmeyecekler. Saygılarımla Sağlıcakla kalanız 18.02.2026 izmir 03:05:1952 IŞIN ŞAHİN Bir tohum gerçekten bir tohum ise toprağına düşünce illa içindekini vücuda getirecek kökleri toprağa dallarını gökyüzüne uzatır ve filiz verip köklenir evvelAllah... Mustafa Buğuçam Işın Şahin Teşekkür ederim.. her tohum bitki olmadığı gibi her fikir de gerçekleşmez.. ancak zamana dayanıklı olanlar açığa çıkar.. ancak bir, iki olursa çoğalma başlar.. İnşaallah. Işın Şahin Mustafa Ağabeyciğim göz yaşı ile okudm.Ömrünüz uzun bereketi daim olsun FATİH YAMAN SALİH KOCA Allah rahmet eylesin abi. Gönderi Sahibi Mustafa Buğuçam Salih Koca Amin Değerli Hocam.. teşekkür ederim. HAYATİ ESEN Allah rahmet etsin. Mustafa Buğuçam Hayati Esen Amin.. teşekkür ederim. MESUT YÜCETÜRK Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Mustafa Buğuçam Mesut Yücetürk Amin Değerli Hocam.. teşekkür ederim. SELİM ATEŞ Allah rahmet etsin, mekanı ve makamı cennet olsun. 62 Yaşında vefat etmiş. 70 Li yıllarda 60 yaş, yaşlılıktan sayılıyordu. Mustafa Buğuçam Selim Ateş Amin Değerli Yazerim. teşekkür ederim.. haklısınız. ŞABAN TONBUL Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Mustafa Buğuçam Şaban Tonbul Amin Değerli Şaban Hocam.. teşekkür ederim. MEHMET KORKMAZ Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Mustafa Buğuçam Mehmet Korkmaz Amin Mehmet Korkmaz Bey Hocam.. teşekkür ederim. AYNUR YILDIRIM TASBOLAT Mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın Mustafa Buğuçam Aynur Yıldırım Tasbolat Amin Aynur Bacım.. teşekkür ederim.. bizim de sizin de son nefesimizde iman ve Kur'an olsun. MEHMET MAŞUK POLAT Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun FAHRİYE DALGIÇ Babanız için rahmet diliyorum. Bizlere ve yeni nesil gençliğe de hayatı ve yaşadıklarımızı tefekkür ederek cüzi irademiz ile yol almayı nasip etsin Yaratıcı değerli canhocam. Sevgiler ve saygılar sunuyorum efendim. Fahriye Dalgıç Amin.. teşekkür ederim hep birlikte Değerli Ablacım.. bizden size muhabbetler ve hurmetler. ŞADUMAN ÜRGÜN Mustafa bey , değerli babanıza Allahtan rahmet diliyorum.Yaźilarınızı ilgi alaka ile okuyorum ve anlamaya çalışıyorum.Selamlar Mustafa Buğuçam Şaduman Ürgün Hanım, çok teşekkür ederim. Hep birlikte sağlık ve huzur ve başarılar dilerim. ALİ HAS Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun İnşallah. Yüce Allah her kuluna ayrı görevler verir. Görevi anlamak ve başarmak da kulun gayretindedir... Mustafa Buğuçam Ali Has Bey Kardeşim.. Amin.. teşekkür ederim. "Yüce Allah her kuluna ayrı görevler verir. Görevi anlamak ve başarmak da kulun gayretindedir..." ne güzelde söylemişsiniz.. gayret bizden.. muvaffak olmak Rabbimizdendir. MİKAİL FİLİZ YILDIRIM Allah rahmet eylesin mekanl cennet olsun amin Mustafa Buğuçam Mikail Filiz Yıldırım Değerli Kuzenim.. teşekkür ederim. Amin.. MEHMET ÇINAR Ailenin başı sağolsun. Mustafa Buğuçam Mehmet Çınar Teşekkür ederim Abicim.. Allah razi olsun. FARUKK ZEYLANN Değerli babanıza Tanrı'dan rahmet diliyorum, ruhu şad, mekanı cennet olsun, huzur içinde uyusun... Mustafa Buğuçam Farukk Zeylann Amin.. teşekkür ederim Aziz Abicim. Hep birlikte sağlık ve huzur ve başarılar dilerim. |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|