Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim  
Mesaj icon Konu: yolculuk Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2982

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: yolculuk
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 06:14


Dil ve bilim soru-suz..
Din ve hukuk kuşku-suz..
Olmaz.. asıl olan KARANLIKTIR.
Bizde bilinenlerin aydınligindan bilinmezlerin karanligina ilerliyoruz. Bilinenler A B C D yani 4 Y bilinmeyenler Tanrı ve ote dunya arasindaki X Y W Z... Kısaca sorunsallardan sorusallara ilerliyoruz.

Değerli Bir arkadaşım dedi MUHABBETİ unuttuk.
Bende dedim maalesef o bizim dükkanda bulunmuyor.
Bir-RaB ile Hür-ruH arasında bir HABBE oluyor.
Bu hubab ve hububatta muhabbet gizli.

osmanziya 01.08.2024 üçyol izmir 06:14
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2982

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 06:57
face paylaşımında Güler Hanım MUHABBETİ unuttuk dedi.. maalesef o bizim dükkanda bulunmuyor dedim.. bu asırda hissiyatı muhabbeti kaldırarak ROBOTLAR gibi yaşayarak intibak edebiliyorum.. düşünebiliyorum.. yazabiliyorum. Yaratan şefkat ve cesaretten yoksun kılmış.. cesaset ve tecessüs kapısını merakla açmış.. merakım aşka çevrilmiş.. kişileri.. olayları ve olguları öyle okuyabiliyorum. Zülum ve ölüm bir bir değil ki.. bin bin.. Zalim kaviye trip atmanın bir yararı bulunmuyor. Ancak işin kökeni.. DİN'in ve DİL'in anlaşılmasıdır.. bu içe vakıf olmadıkça dıştaki dünyanın sorunu çözülmez. Nitekim kuvvete çare yine kuvvet.. kuvvette güçlerin birleştirilmesinde.. bu da hikmeti ve ahlakı gerektiriyor.

Dünyanın eşhas ve eşhası.. nesneleri ve kimseleri KONUŞURLAR.. sende onları iyi dinleyeceksin.. nesnelerdeki AR'ları okuyacak.. kimselerdeki AD'ları yazacaksın.. böylece imamı mübin ve kitabı mübin ortaya çıkacak.. tabloda yazmışız.. felak ve infilak eden NASR dan tehlike ve helak bulunan FETH'e giderken.. bak FETO başımıza ne açtı.. dimyata prince giderken evdeki bulgurdan oldu.. bakalım RETO şimdi ne yapacak.. elimizde sadece HAMASET kaldı.. ancak ince taktikleri bilmek bizim gibi uykuda olanların işi değil.. uyayan ve vazife başında olanları işi.. Rahmetli Haniye.. yapılacağı yapmış.. BÜYÜK BİR OLASILIKLA askeri kanadı tahrik ettiler.. HURUC yaptılar.. Filistin bu hale geldi.. suikastlar ile işi götürecekler.. savaşlar artık KANCIK.. nükleeri çalıştırmadan düşük yoğunluklu ve terörist destekli saldırılarla neticeyi almaya çalışıyorlar.. o zaman o zaman bende onlara ince ve duyarlı bir BOMBA atıyorum.. dilin inkilab ettiği BİLİM ve dinin inkilab ettiği HUKUK bitti.. bilimin berisindeki HİKMET ve hukukun ötesindeki AHLAK.. ile halife-i arz olan İNSAN geliyor.. gümbür gümbür geliyor.. artık bu insanın sağı ve solu yok.. yahudi ve müslümanı yok.. arabı ve ingilizi yok.. tüm oyun ve ideoloji ve teknolojisini bozacak YENİ bir İNSAN geliyor.. yeni düzen.. dün faceden birisi buna şu teklifi etti:

Baki Löen
Büyük İlluminati organizasyonuna katılın ve hayattaki hedeflerinize ve hayallerinize ulaşmak için Zengin/Güçlü/Ünlü/Korunan olun. Hayatta üst sınıfa ait olmak bir karar meselesidir. Bugün sizi (YENİ DÜNYA DÜZENİ) katılmaya davet ediyoruz. Dünyayı ırkçılığın ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin olmadığı bir dünyada birleştirmeye çalışıyoruz. Artık bu organizasyonun canlı tanıkları olan soylular ve soylularla vakit geçirme fırsatınız var. Başarılı bir üye olduğunuzda, bu organizasyonun aktif bir üyesi olarak muhtemelen ayda yaklaşık 1 milyon dolar kazanacaksınız. Gizli mahkemenin kardeşlik kapısı politikamızı kabul edip insanlığın yararına hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Daha fazla bilgi için. Whatsapp'tan mesaj göndermek için aşağıdaki linke tıklayın.....    https://wa.me/message/UI6E2TZMZYOFC1 https://wa.me/message/UI6E2TZMZYOFC1

Yani bu adamlar artık kör olmuşlar.. igrençliklerini herkesin gördüğünü görmüyorlar.. ancak onların makineleri de hepimizi görüyor.. geçmişte Haniye'nin evinin bombalamasına haber yapan muhabirleri akibinde öldürmüşler.. yani karşımızda insan yok.. insan bozması ruhsuzlar bulunuyor.. yok yok diyorum.. aslında yoklukta yok.. varlıkta yok.. var saymalarımız ve yok saymalarımız ile düşünebiliyoruz. var oluş ile yok ölüş ile aid oluş ve sahib oluş arasındaki olanaklar ve olasılıklar cerir ve mürür ediyorlar.. bu illüzyona dayalı illümünasyon ve illüstrasyonlar söz konusu.. bunlarla götürülen inisiyasyon ya da insiyasyo.. bizim instinkt ve inisiyatifleri sürüklüyor.. sonuç olan İNS.. kevnin altındaki SİN.. ya sin.. eğen bunları anlamazsan.. sinimizi yakmayı sürdürecekler.. sonuçta.. son uçta.. sin uçta YBA öğrenmeye GİRİŞMEZ ve kullanmaya BAŞLAMAZ ve ondan yararlanmaya sürdürmezsen.. GDD den önce   GDDY senin işini bitirecek.

Öyle ise canlı öğrenme ve diri düşünmeye başlayacak anladıklarını eleştirecek ve anlamadıklarını soracaksın.. aksi halde benim gibi MONOLOG yapmayı sürdürecek ve bir türlü DİYALOG'a geçemeyeceksin.. tek tek kalacaksın.. onlarda tek tek vuracaklar.

Sağlık, huzur ve başarı ile kalınız.

Osmanziya 01.08.2024    
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk