Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din  
Mesaj icon Konu: hasat edilme Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3386

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: hasat edilme
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:59
"*HASAT EDİLME HALKINDA*
"Hasat olgusu bilinenin aksine çok eski ve kadim çağlarda da gercekleşmiştir , oluşan etki sonucu gezegen negatiflerden arındırılmıştır, hasat için görevlendirilen ırklar her hasat sonrası gezegene inip insanlar ile bir süre vakit geçirir , antik mağara çizimleri bunları doğrular niteliktedir, çünkü nereye bakarsanız bakın gökten gelenlerin çizildiği taşlar hep eskiye dayanıyor , insanlığa felsefe , astronomi, matematik ve tarım öğretirler ve insanlığa uyulması gereken kuralları yazılı bir halde verirler ki insanlık tekrar çığırından çıkıp gezegene ve için de ki hayvanlara zulm etmesin , ancak insanoğlu çağlar geçtikçe kötü tarihçilerin etkisi ile insanlığa gönderilen bu bildirgeleri din zanneder ve orada yazılı olmayan binlerce maddeyi kendileri ekler .
Peki evrensel bildirge nedir ?
1. Negatif enerjiden uzak durun
2. Gezegene bir canlı gibi iyi bakın
3. Hiç bir canlıya zarar vermeyin
4. Tarihinizi unutmayın
Buna benzer daha bir çok madde bulunuyor
İnsanlık bu maddelere neredeyse 1.000 yıl bağlı kalabilmiştir, her seferinde döngü sıfırlanır .
"HASAT VAKTİ YAKINDIR " dediler.. dedim ki: Bu tür saçmalıklara akıllı görünen nasıl inanıyorlar, şaşıyorum. Fakat insanın şaşmaya gereksinimi olduğu gibi saçmalayama da ihtiyacı bulunur. Çünkü her şey yolunda ve ortasında ve optimum olarak yürümez. Olağanüstü ya da şaşılacak işler de bulunur.. eskilerin usture (esatir) dediği hurafeler ve masallarda bulunur. Şu da var ki masalları ve öyküleri gerçeklerden ayırmakta kolay değildir. Nitekim teknolojinin gelişmesiyle ortaya koyulan kurgu-bilim yapıtlarını bizi çok şaşırtıyorlar. Bu muhteşem ve muazzam evrende belki bizden başka uygarlıklar bulunabilir. Ancak buna sağlam ve sağlıkları kanıt ve belgeleri gerekiyor. Dayanak olan belge ve doğrulayacak kanıt bulunmuyorsa.. anlatılanlar hikayeden ibaret kalır. osmanziya yontembilim.com
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide