|
Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| Din | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 5100 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Konu: FSA V SFAGönderim Zamanı: Bugün Saat 18:18 |
|
Fatiha-i Şerife'nin ANAHATLARI FŞA.. Faşa..
Daire-i Rububiyet ve Daire-i Ubudiyet AMEDİNDEN çıkamazsın.. Totaliter ve bütüncül bir sistemdir. Faşist bir yaklaşımdır.. Keza Vechi Veliyat ve Vechi Risalet MEDDİNDEN de kurtulamazsın. Otoriter ve birlikçi bir rejimdir. Sadece Tanrı'nın askerisin. Başka bir şey olamazsın. Burada hürriyet abdullah olmaktan ibarettir. Allah'ın kulu olan başkalarının kölesi olmaktan kurtulur. Bunun dışında bir özgürlük ve hürriyet.. bir serbestlik ve başı hoşluk isteyen Şerefli Fatiha'nın ANAHTARINA.. ŞFA.. Şifa'ya başvursun... Nedir bu anahtar ? VERTİKALİ Dava-yı Hamd ve Dua-yı Hüdâ.. HORİZONTALİ Halkın İlası ve Hakk'ın Rıza'sıdır. Hamd ve Dua ile Halk ve Hakk miftahını ve anahtarını elde edenin açamayacağı bab ve kapı bulanmaz. Çünkü dil dünyayı BETİMLEYEN ve dini TANIMLAYAN bir Anahtardır. Dediklerimi büyük bir olasılıkla anlamadınız. Zaten bende size anlatmak için dillendirmiyorum. FŞA'yı Faşa Velayet ve Risalet ile Ubudiyet ve Rububuyet VRUR dörtlüsünü dile getiriyorum ŞFA'nı Şifa'yı, Yalvarı ve Yakarı ile Kanarı ve Yanarı dörtlüsünü, YYKY'ı düşe götürüyorum. Bu anahatları ve anahtarı elde etmek isteyen YBA i öğrenmeli ve kullanmalı ve yararlanmalıdır. Aksi halde GDDY ile yazılmış öyküleri ve yapılmış oyunları hakikat niyetine dinleyebilir. 20.06.2026 18:18 Saygılarımla Sağlıcakla kalınız. 0Z0 yontembilim.com
|
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 5100 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 19:07 |
|
Bende elli yaşıma kadar bunların yapıncaya kadar her şeyin düzeleceğini sanıyordum.. sihirli kanunlarla her şeyin düzgün yapılacağını umuyordum.. ŞERİAT GELİNCE her işin en güzelinin ve en iyisinin ortaya çıkacağını bekliyordum lakin biraz okuyunca gördüm sadece şeriatı istemekle ne koşullar ve yasalar kendi kendine düzeliyor ne kurallar ve yasaklar kendi kendine işliyor… İnsanın insanlığını tüketmesi.. islamın İslamlığını yitirmesi.. Orta Doğu denilen İslam dünyasının yüksek zirvesinden aşağı doğru inmesi; Fatihin İstanbulu fethiyle başladı.. ondan sonra gün gün.. ay ay.. yıl yıl.. asır asır AŞAĞIYA doğru indi indi.. çünkü GÜNEŞİN kemali anında zevalı başlar.. bu evrensel bir yasa olup hiçbir uygarlık kendini bundan kurtaramadığı gibi İslam ÂLEMİ de bundan kaçınamamıştır. Müslümanlar sanıyorlar ki Osmanlı Medeniyetini batı.. avrupa.. atatürk yıktı.. MÜSLÜMANLIK insanlıktan uzaklaştığından dolayı içten içe çürüdü ve hayatiyet bittiğinden osmanlı son takatı vuran, batı ve avrupa ve atatürk eliyle yere yıkıldı.. Ancak son fiske de Mustafa Kemal ATATÜRK öyle sofistike devrimler ve spesifik ilkeler ve ülküler koyduğu ki ve böylece 1400 yıllık kültür ve medeniyet YÜZ YIL içinde biten medeniyet aynı zamanda yine DAHA PARLAK BİR ŞEKİLDE küllerinden doğdu.. kanıt mı istiyorsunuz.. İKİ TANE delilim bulunuyor. BİRİSİ nerede ise üç yıldır insanlar (müslümanlar) katliama uğruyor.. ne insanlardan ne müslümanlardan bir TESİR olmuyor.. bağırmaları.. çağırmaları.. hakaratleri.. küfürleri.. tripleri ZAYIFLARI kendini savunma makenizması olan REAKSİYONLARDIR.. duygusal tepkilerdir.. onu da yapmasalar.. zaten amelleri bulunmuyor.. imanlarını da yitirecekler.. İSLAMİYET üç yüz yıl önce bitmişti.. eğer İNSANİYET de giderse.. bir daha islamiyet dönme şansımız olmayacak.. ancak bunu geri zekalı insanlar ve kibirli müslümanlar anlamazlar. Eğer kafası çalışan bir ADAM olsaydı.. on altı yıl içinde bana bir eleştiri yapar ya da soru sorardı.. kolay olan hakaret ve sövme ve trip ile değil.. davası ve delili olan söz.. savı ve kanıtı olan kelam ile yerin dibine atabilirdi.. bi de üstelik kendini müslüman beni da artık ateist.. deist.. münafık.. kafir ve sair sayardı.. özetli kainatı ve insanı nazara almayan bir müslüman ne inzal eden kitabtan ve ne de ne de irsal edilen nebiden.. istifade eder kibiri içinde yerin dibine gider. İKİNCİSİ bu millet Dünya BEŞTEN BÜYÜKTÜR.. davasının 2003 den 2026’ya kadar 23 yıldı İNSANLIK DOKUSUNU dokumuş.. geçmişin ve geleceğin kavşaklaştığı bu ulusta.. doğunun ve batının kucaklaştığı bu ülkede.. bilgi toplumu ve hukuk devleti ülküleriyle.. TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ Anadolu birleşik Cumhuriyetlerinin kalbine yerleştirmiş olmasıdır. Böylece ATÜTÜRK’ün attığı doğumlar ve İmamı Nursinin diktiği tohumlar meyve vermiş ve bu KURESEL isimler yeni bir dünya uygarlıının temelini atmıştır.. İnşaallah. Saygılarımla 19 mayıs 2026 yüz yıllık yeni projemizin bir mebdei olması dileğiyle sağlık ve huzur ve başarı ile kalasınız. 20.05.2026 0Z0 yontembilim.com İbrahim ŞİMŞEK bu foto ile bu yazıyı paylaşması üzerine yukarıdaki yazıyı yazmıştım.
SON DAKİKA..! İNGİLTERE'DE ORDU DARBE YAPTI. Hanedan üyelerinin tamamı tutuklanarak sürgün edildi. Prens Charles bir Türk gemisine binerek İngiltere'den kaçtı. Ülkede sıkıyönetim ilan edildi. Yönetime el koyan c**ta bir dizi sıkıyönetim bildirisi yayınladı: 1- Kur'an-ı-Kerim Anayasa kabul edilmiştir. 2- Kur'an-ı-Kerim baz alınarak, yeni şeriat kanunları yürürlüğe girecektir. 3- Latin Alfabesi kaldırılmış yerine Arap Alfabesi getirilmiştir. 4- Açık-saçık giyimler yasaklanmış olup, kadınlar çarşaf giyeceklerdir. 5- Ölçü ve tartı birimlerimiz Arap Ölçü ve Tartı Birimleri ile değiştirilmiştir. 6- Anglikan Katedrali müzeye çevrilmiştir. 7- Melon şapka yasaklanmıştır. Cübbe, sarık ve çarık giymeyenler tutuklanıp, şer'i mahkemelerde yargılanacaklardır. 8- Sıkıyönetim bildirilerine aykırı hareket edenler başları kılıçla kesilerek idam edileceklerdir. Hasan İlter Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 19:12 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|