Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: ali aran | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3596 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: ali aran Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:40 |
2025 yılının ilk yazısı.. 2000 den beri netteyim.. 2001 de web sayfam yontembilim.com yapılandırıldı.. bilgisayarla başlamam sanırım 1990 olmuştur.. eh az 2010 dan beri de bu facebook sosyal medyasındayım. Bu günlerde Serdar KAYHAN (Ali ÇİMEN) tarafından yazılan tarihi seyrin değiştiren bilim adamları, mucidler, kumandanlar ve müzik adamları kitabları okuyorum.. orada geçen kimselerin öykülerinde yaşlar iki yirmibeş (50) ya da üç yirmibeş (75) arası değişiyor.. elliden az yetmişbeşden yaşayan kimselerde bulunuyor.. lakin yüzyıl 25 yıllık DÖRT KUŞAKTAN ibaret.. birinci kuşak baba.. ikinci kuşak oğul.. üçüncü kuşak oğulun oğulu yani torun.. dördüncü kuşak ise torunun oğlu.. bu fakir üç kuşak yaşıyor ve torunu gördü.. canım anacım Rabbimiz başımıza tac ede.. 89'unda torunun çocuklarını görüyor... benim üçüncü çeyreğimin yakınında 21.yüzyılın ilk çeyreğindeki bu ilk yazım Face'de en değerli arkadaşlarımdan Ali ARAN Kardeşim yazısı ile başladım. DÖNGÜ'lerin ummanı.. SIRA'ların okyanusu .. SIRR'ların deryası.. ÇARK'ların çarkı.. ZAMAN hakkında yazmış.. ANDOLSUN ZAMANA Çarklar Fırıl fırıl dönmede Üstünde hayatlar Sen, ben, Corc, Moşe, Hans,.... Seyrediyoruz Rengarenk, cıvıl cıvıl alemi. Tutmaya çalışıyoruz Mücevher misal O eşsiz anıları Ama heyhat ! Sanma ki Geçip gitmede Üç aylar, beş aylar, Geceler, kandiller, Saatler, dakikalar Boşu boşuna. Bir bilsen Neler kaydedilmede Her bir anın Göz bebeğinde. Ve bir gün gelir Dürülmüş zaman Açılır önünde Yaprak yaprak. O anda Bir sen olacaksın Bir de Yaptıkların. Artık İster övün, İsterse dövün ! İstanbul 31 Aralık 2024 Ali Aran. dedi dedim Maşaallah.. tebrik ederim. resim ve yazı harika.. bir müziği noksandı.. onu da başkası yapsın 🙂 osmanziya 01.01.2025 üçyol izmir 08:40 Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 08:55 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |