Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din  
Mesaj icon Konu: âlem ve aile Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2860

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: âlem ve aile
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 07:08
Bu yazıda vehim ve hayalden fikre ve zikre çıkan ve oradan lafza ve manaya yükselen dünyamızda İNSAN'ı inşa ettim. Ortaya çıkardığım BİNA'ya yirmi üç yıldır uğraştığımı web sayfam kanıtlıyor.. oradaki on bine yakın yazı ve yüz binden fazla tablo ile insanı anlattım fakat insanlar hep yukarıdaki komplolar ile ile uğraştılar. Bunun için Bazı şeylere KOMPLO denilip gerçek kabul edilmiyorsa.. gerçek olan ile olmayan arasını ayıracak bir ölçütümüz bulunuyor demektir.. bu ne olabilir ? Şimdi bilim kulübünden SiyahBeyaz'ın yazdığı bu komplolar NEDİR: KOMPLO TEORİLERİNDEN SEÇMELER
Dünyayı masonlar yönetiyor: Gizli bir örgütün dünya olaylarını kontrol ettiği iddiası.
Ay'a gidilmedi: NASA'nın Ay görevlerinin sahte olduğu inancı.
Yeryüzü düzdür: Dünyanın küresel değil, düz olduğunu savunan teori.
Savaşlar nüfus kontrolü için başlatıldı: Çatışmaların kasıtlı olarak nüfusu azaltmak için çıkarıldığı fikri.
5G teknolojisi zihin kontrolü için: Yeni nesil telekomünikasyon teknolojisinin tehlikeli olduğu iddiası.
Kanserin tedavisi gizleniyor: İlaç şirketlerinin kâr için tedaviyi sakladığı düşüncesi.
11 Eylül saldırılarını ABD düzenledi: Terör saldırılarının içeriden planlandığı teorisi.
Uzaya çıkmak imkansız: Uzay yolculuğunun gerçek olamayacağı inancı.
Deprem üreten teknolojiler var: HAARP gibi projelerin doğal afetlere neden olduğu iddiası.
Aşılar tehlikelidir: Aşıların zararlı olduğunu öne süren görüş.
Bölge'de uzaylı deneyleri: ABD'nin gizli üssünde uzaylılar üzerinde çalışmalar yapıldığı inancı.
Eski kültürler daha üstündü: Geçmiş medeniyetlerin bugünkünden daha gelişmiş olduğu düşüncesi.
Arap ülkelerinde uzaylılar dolaşıyor: Yabancı varlıkların Orta Doğu'da gizlice yaşadığı iddiası.
NASA bizi aldatıyor: Uzay ajansının gerçekleri gizlediği düşüncesi.
Tüm olaylar Yahudilerin oyunu: Dünya olaylarının arkasında Yahudi komplolarının olduğu inancı.





[12:03, 06.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Nükleer.. genetik.. nörolojik.. kulturel   load.. kodal.. nodal.. modal.. okuma ve yazma yapan söz ve soz..
[21:04, 06.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Zaman her zaman ALEYHIMIZE işler.. denildi The MATRIX filminde.. aslında bunun tersi de soylenebilir.. biz onun LEHIMIZE işlemesi için ne gerekirse yapmaya çalişiriz.. bu yetmez zamanin sahibi zaman zaman bize inayeti olur. Bununla beraber “Veasr innelinsane le fi HUSR” ayetini nazar aldığımızda ZAMAN’ın esas olarak aleyhimizde çalıştığı.. ancak iman ve salih amelle bu zarardan kurtulabileceğimizi anlıyoruz.

GENEL olarak.. mazi ve geçmiş ni'me ve guzeldir.. en azindan dogum geçmişte bulunuyor. Keza yine genel olarak ati ve gelecek bi'se ve kötudur.. en azindan gelecekte ölüm oluyor.. Fakat Allah’a ve ahireti iman bizi geçmişin hüzünlerinden geleceğin korkularından kurtarır.

ŞIMDİ bu gun ise, MAZİ’nin ni'mesi ve ATİ’nin bi'sesi arasinda bir imkan ve IHTIMAL.. yani ölebiliriz de ölmeyebiliriz de.. GEÇMİŞ mazi ve GELECEK arasindaki MUZARİ yani şimdiki zaman..   musavi ve eşittir.

Dun 05 Temmuz 2024 Cuma günü 1445 hicri yilin son ayi olan Zilhicce ayinin 29 u idi.. bu gün 06 Temmuz 2024 ise Zilhicce’nin   30 u.. yarin ise YENİ bir HİCRİ yıl başlıyor.

07.07.2024 Pazar Güne 1446 hicri yılının ilk ayi olan MUHARREM ayinin birinci gunu.. 01.01.1446

Ve bu yılda inşallah 24 saat izleme programını yeniden başlayacağım.
Gün değişen dunya da değişmeyen tek VARLIK..
gün hem yinelenen hem yenilenen yani olan bir OLAY..
gün hem sürekliliği hem sureksizligi barındiran bir VAR OLUŞ..
olarak ömre.. çağa.. döneye (tarihe) arkadaş bir YVM.. dalga ve parçadir.

Y Yazılan
V Vaktin
M Muddeti'dir.
2009 da 15 yıl önce 24 saat gun izleme PROGRAMI çalışmalarının ilk denemelerin yapmış ve izlemek için böyle resmetmiş ve somutlaştırmıştım.

Osmanziya 06.07.2024 üçyol İzmir
[01:43, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Hollanda karşısında yenildik.. nedenlerini uzmanlari bilir.. benim bildiğim TAKIMLAR artik ulkelerini temsil etmiyor.. takimlarda şirketler gibi.. parayı bastıran MALZEME buluyor.. bu benin INSAN haritam da ne türku ne de muslumani temsil etmiyor.. evrensel insanı göstergeliyor. ÂLEM yerine AILEM yazılanibilir.

Dişil ve eril ile birey ve toplum KÖŞELERINDEN ibaret olan aile toplumun BIRIMI.. bireyin BİLİMI.. erilin OCAĞI dişilin YUVASI olan bir çoçuk tarlası ve ADAM fabrikası olarak ülkelerin onu sağlam ve sağlikli olarak türetmesi ve uretmesi için BILGI toplumu ve HUKUK devleti "ülkü"lerine sahip olmasi gerekiyor.

Bu yolda
MANTIKSAL kutbi ussallştrma.. MATH nisbi rasynllştrme..
METH aklileştirme..
Yapmanin fazla bir yarari olmaz.
[01:43, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: 2024-1445 yılın son tablosu
[02:13, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Izmir kartal yuvasi evimden çektigim resim.. halka maç izletiliyor.. ahirete tapan muslumanlari ve üç bin yıldir belki alti bin yildir suren saltanatlarinda dunyaya tapan marksistleri uyutan ulliminat masonlarin gucu hakikati aramalarimdan mi geliyor ? Belki bu yıla kadar öyleydi.. fakat dünyanin gözü önünde 7 ekimden beri süren KATLIAMDAN sonra dunyaya yoneten kuresel efendilerin.. şeriattan daha yeşil.. kapitalizmden daha mavi.. sosyalizmden daha kızıl..
SIMSIYAH bir FAŞİZM sergilediklerini.. çıkartılmaya armagedondan sonra daha iyi anlaşılacak.. böylece herkes Berlisconi.. Erdogan.. Putin'i mumla arayacak.. çünku aile düzenini bozdular.. kim bozdu ? Ahirete tapan M...
Dunyaya tapan M...
[02:15, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Kendime tapam M...
[02:33, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: One bakan ardini gormez
Başkasini suçlayan kendini unutur.. beyni gören bedeni ve çevresini görmez.. toplumu ve eşitligi ören bireye ve özgurluge körelir.. bu yuzden ben kendimde ilim uğruna irademi ve eylemi oteledigimi itiraf etmeliyim.. bağışlana.. osmanziya








[06:01, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Sanal ve yapay ve edey ve sayıl
[06:02, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Sunî ve san'î ve say'î ve farzî
[06:04, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Samm ve cidd ve saff ve sadd
[06:05, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Içten ve etkin ve duru ve düzgün
[06:37, 07.07.2024] Mustafa BUGUCAM: Imgeleme ve irdeleme yani tahayyul ve tevehhum eden hayali hazır ve hatır vehim zeminimizde oluşturulan bu yapıt derme catma bir kulübe degil muhteşem bir rezidansdir. 1445 yılda oluşturuldu.

Elbette inşa edilen bu binayı avam-ı nas anlamaz. Hatta havass-ı nas bile kavramaz. Çünkü gunluk dilin düz yazisi ile telif edilmemiştir.

Tasnifi ve tertibi hass.. terkib ve tahlili bedii bu RESİM ve Remiz ile cisim ve isim KEŞIF ve ihtira ile telif ve icad edilirken ortaya çıkarila AT öznesi ve GÖNUL âlemi; INSAN denilen EVREN ya da TANRİ ile kariştirilan bir SANRI'dır.

Insan bu.. putunu kendi yapar kendı tapar. Bize tapan bir kişi bile çıkmadı.. bize kimseyi kendimize taptirmadık. Lakin tapılasi kadinlar ve kulluk edilesi koca ile yapılanan AILE'yi savunduk ki sanırim bu bir ÂLEM'dir.

Allah ademi ve nuhu ve âli ibrahîmi ve âli imranı seçti.. ayetinde belirtilen atalar ve babalar ATAERKIL bir aileyi savunurken DECCAL bunu bozmak için bin yıllardir çalışır.

HANNAS tarafindan turetilen şeytan.. iblis.. deccal.. tagut.. ve sair başka dillerde başka adlarla anilan kimlik ve kişiligi bireysellige ulaşmiş her cinnî ve beşerî MUKELLEF yani melek ve ruhanî olmayan zîşuur İNSAN bir tasfiye ve tekmile sürecine girer ve BİİZNILLAH kendini kurtarirsa mahiyeti insani görür ve muhtevayi MUHAMMEDÎ oluşturur. Yani şeytanıni MÜSLÜMAN eder.. İNŞAALLAH. osmanziya 07.07.2024 üçyol izmir 01 muharrem 1446




Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 07:24
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk