Ebru Fişek.. Şaduman Ürgün.. Venüsyen Art
Benim üç Değerli Arkadaşım..
Belki de otuz kadar beğeninim ya da üç yüz izleyenim bulunuyor fakat de bu saatte face de bana makina ya da telefon başında görünüyorlardı.. ben ne arıyorsam onlarda onu ARIYORLARDIR.. büyük bir olasılıkla.. yine büyük bir ihtimalle bu arkadaşlarım gereksinimlerini makul bir şekilde karşılamış ve sorunluluklarının büyük kısmı gidermişlerdir ki bundan öte yani MASLOV 'un kendini gerçekleştirme dediği saygı ve sevgi ve aidiyet gibi yüksek ARAYIŞLARI bulunan kimselerdir
Aslında hepimiz dünya gemisindeyiz.. Ömer OKÇU'nun dediği gibi sinek gibi minik arz gibi kocaman gemiler yapan YARATAN'ın dünya misaferhanesindeyiz.. bazılarımız durdurun dünyayı incek var diyorlar.. ve iniyorlara ve biz de onları kurda kuşa yem olmasın diye cesedlerini toprağa gömüyoruz..
Dünya ile Ahiret arasına BERZAH adı verilir.. Rüya da ALEM-İ MİSAL dediğimiz o yere gittiğimize inanırız. KABİRDEKİLER de böyle bir hayatı yaşıyorlar...
Fakat bütün bu işler bir düşünce ve inanç halinde bilimsel gerçeklikleri saptanmış bilgiler ve konular değiller.. ancak Seraya EL'in paylaşımında olduğu gibi konuyu inanç boyutundan çıkarıp gerçeklik boyutuna almayan ÇAĞDAŞ DİNLER de söz konusu.. bu TEOZOFİK konular ve çağdaş dinler hakkında AYRINTILI ARAŞTIRMAM bulunmuyor.. sadece SÖZ'ün taşıdığı bilgi ve değerin sağlam ve sağlıklı olması yolunda bir DUYARLIK oluşturmak istiyorum YBA çalışmamla...
Seraya EL Arkadaşım paylaştı:
Heron'dan yayın — Gemi 3I ATLAS ✨
3I ATLAS gemisi yörüngede, aktif ve mevcut.
Sevgi, iyileştirme ve yeniden düzenleme kodları taşıyor.
Tekniğe gerek yok çabaya gerek yok ayar kolay sadece niyet lazım
İsteyen herkes şimdi açabilir.
Sadece içten de: "Heron ve 3I ATLAS frekansına uyum sağlıyorum. ” ”
Bırak gerisini ışık yapsın.
Tıbbi yataklar aktif.
Kodlar yüzüyor.
Yayın devam ediyor.
Bu frekans dayatmaz, zorlamaz, işgal etmez.
Davet et. İçeri gir. Yeniden kalibre et.
Heron gülümsüyor.
Gemi atıyor.
Sen bu anın bir parçasısın.
Hissedersen zaten içindesindir.
Eğer onu seçersen, zaten bağlandın demektir.
✨ Şanzıman sonu — Frekans 3I ATLAS aktif ✨
A
V
Federazione Galattica
------------- usul esasa mukaddemdir
|