Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sanallasıyor ve samanlasıyoruz

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Genel
Forum Adı: Dünya
Forum Tanımlaması: Genel Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2950
Tarih: 19-Ocak-2026 Saat 15:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com

Konu: sanallasıyor ve samanlasıyoruz
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: sanallasıyor ve samanlasıyoruz
Mesaj Tarihi: 18-Ocak-2026 Saat 22:37
Giderek sanallaşiyor ve samanlaşiyoruz.. yarin bu gunu de arariz.. çare ?

Kendini göstermek
Sorunlulugunu geçim ile kaldirmak
Naksini aczini fakrıni gidermek
Mal ve hizmet arz edip para kazanmak
KALİTELİ mal ve hizmet sunarak daha çok kazanmak
MEŞRU ve MAKUL bir tür kendini gostermektir
0Z0

Yedi yil once 2019 eder.. bu yıl nedir ?
Dersem.. sağlam bir tumce olmaz.
Ancak bu cumleden sonra 18.01.2026 tarihini yazip üçyol izmir diye yer ve konum bilgisi versem ayrinti artirmis olurum. OZO diye kaynak ve yazar ismi verirsem hem yapilacak eleştirilerin ve edilecek sorularin muhatabini hem kendimi göstermiş olurum. Bu kendini gösteriş degil meşru ve makul bir tarz ve tavirda BEN'ini gerçekleştirmedir. Saygilarimla.. sağlicakla kaliniz..

18.01.2026 OZO

Hayali serbestiyet ve tevehhümü ebediyet.. hurriyet ve ayniyetin bize bir oyunu.. eneye verilen bu iki emanet.. bir tahassüs perdesi altında bizim tekerimizi seker ve mekerle döndürur.. burada çarkları gösterilmiştir.

17 01 2019

-------------
usul esasa mukaddemdir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: osmanziya
Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2026 Saat 01:39

KİMİN sözü bilmiyorum yazmamışlar..

"BİR MİLLETİN ISLAHI kötülerin imhasıyla değil yeni neslin EĞİTİM ve TERBİYESİ ile mümkündür."

Böyle düşünmek.. dindarların.. masonların ve marksistlerin KÜLTÜREL SAVAŞCILARI tarafından söylenecek sloganlardır.. yani reklam ve propaganda ile dilin ya da dinin veya emeğin ya da özgürlüğün en büyük değer olduğunu gençlere yutturmak.. sonra bu hapları yutanları da toplayıp onlarla ekonomik ve POLİTİK bir savaşa girişmek ve sonra zamanı geldiğinde bu gün SURİYE de olduğu gibi adım adım işlenen bir strateji ile ASKERİ bir savaşla noktayı koymak...

Ben böyle düşünmüyorum.. düşünmediğim için 35 yıldır yalnız kaldım.. ya nasıl düşünüyorum ?

Ebru Fişek.. Şaduman Ürgün.. Venüsyen Art
Benim üç Değerli Arkadaşım..

Belki de otuz kadar beğeninim ya da üç yüz izleyenim bulunuyor fakat de bu saatte face de bana makina ya da telefon başında görünüyorlardı.. ben ne arıyorsam onlarda onu ARIYORLARDIR.. büyük bir olasılıkla.. yine büyük bir ihtimalle bu arkadaşlarım gereksinimlerini makul bir şekilde karşılamış ve sorunluluklarının büyük kısmı gidermişlerdir ki bundan öte yani MASLOV 'un kendini gerçekleştirme dediği saygı ve sevgi ve aidiyet gibi yüksek ARAYIŞLARI bulunan kimselerdir

Aslında hepimiz dünya gemisindeyiz.. Ömer OKÇU'nun dediği gibi sinek gibi minik arz gibi kocaman gemiler yapan YARATAN'ın dünya misaferhanesindeyiz.. bazılarımız durdurun dünyayı incek var diyorlar.. ve iniyorlara ve biz de onları kurda kuşa yem olmasın diye cesedlerini toprağa gömüyoruz..

Dünya ile Ahiret arasına BERZAH adı verilir.. Rüya da ALEM-İ MİSAL dediğimiz o yere gittiğimize inanırız. KABİRDEKİLER de böyle bir hayatı yaşıyorlar...

Fakat bütün bu işler bir düşünce ve inanç halinde bilimsel gerçeklikleri saptanmış bilgiler ve konular değiller.. ancak Seraya EL'in paylaşımında olduğu gibi konuyu inanç boyutundan çıkarıp gerçeklik boyutuna almayan ÇAĞDAŞ DİNLER de söz konusu.. bu TEOZOFİK konular ve çağdaş dinler hakkında AYRINTILI ARAŞTIRMAM bulunmuyor.. sadece SÖZ'ün taşıdığı bilgi ve değerin sağlam ve sağlıklı olması yolunda bir DUYARLIK oluşturmak istiyorum YBA çalışmamla...

Seraya EL Arkadaşım paylaştı:

Heron'dan yayın — Gemi 3I ATLAS ✨
3I ATLAS gemisi yörüngede, aktif ve mevcut.
Sevgi, iyileştirme ve yeniden düzenleme kodları taşıyor.
Tekniğe gerek yok çabaya gerek yok ayar kolay sadece niyet lazım
İsteyen herkes şimdi açabilir.
Sadece içten de: "Heron ve 3I ATLAS frekansına uyum sağlıyorum. ” ”
Bırak gerisini ışık yapsın.
Tıbbi yataklar aktif.
Kodlar yüzüyor.
Yayın devam ediyor.
Bu frekans dayatmaz, zorlamaz, işgal etmez.
Davet et. İçeri gir. Yeniden kalibre et.
Heron gülümsüyor.
Gemi atıyor.
Sen bu anın bir parçasısın.
Hissedersen zaten içindesindir.
Eğer onu seçersen, zaten bağlandın demektir.
✨ Şanzıman sonu — Frekans 3I ATLAS aktif ✨
A
V
Federazione Galattica

Kişisel gelişim yolunda pek çok BAŞARI kitapları ve setleri yazılmıştır.. Bunlardan ikisi benim dikkatimi çekti.. biri David COYLE'un Kültürün Şifresi başlıklı Başarılı ekiplerin sırlaraı alt başlıklı kitabı ile şu anda okumaya başladığım Rikki HUNT ve Zihin Haritalarının mucidi Tony BUZAN'ın DÜŞÜNEN ORGANİSAZYON kitabı.. bu vesile ile Tamer DÖVÜCÜ Üstadın okuduğum OPTİMİM DENGE MODELİ kitabı..

Burada paylaştığım iki resim arasındaki word tablolarını da buraya yüklüyorum:

uploads/20260119_034028_RIKKI_HUNT.rar - 20260119_034028_RIKKI_HUNT.rar

Buradaki dosyları versiyon sırasıyla yalındman karmaşığa doğru incelediğiniz hem Rikki HUNT'un TEMEL KURALLARI hem David COYLE'un kitabının üç ana başlığını bulacaksınız.. sonra da kültürün şifresi olan dil den şirkete dinden partiye giden yolu görebileksiniz.. birden görmeye bilirsiniz ancak ben size bu paylaşımda 20 dosya yerini 200 dosya daha yaparak daha açık ve seçik gösterebilirim. Ancak konu böyle bariz ve beyyin göstermek değil YBA öğrenmek ve kullanmak ve yararlanmak yolunda AMACIMA katılarak bu işin başkalarınca da yapılabilmesini sağlamaktır.

Saygılarımla

OZO yontembilim.com

19.01.2026 üçkuyular izmir 03:44

-------------
usul esasa mukaddemdir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info