Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fatiha-i Sherife Anahtari

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Diğer
Forum Adı: Din
Forum Tanımlaması: Diğer Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2856
Tarih: 14-Eylül-2025 Saat 02:20
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com

Konu: Fatiha-i Sherife Anahtari
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: Fatiha-i Sherife Anahtari
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2025 Saat 17:34

Dünyanın içinde bulunduğu durum.. iç acıcı görünmüyor.
İki senesinin dolmasını altı gün kalan bir KATLİAM sürüyor.

Birden ESED gitti yerine gelen ÖZGÜR Suriye ne kadar ÖZGÜR buda bilinmiyor.

Ülkede türk ve kurt KARDEŞLİĞİ kurulmaya çalışılıyor ve kurulacak kardeşliğin ne kadar EŞİTLİĞİ sağlayacağı bilinmiyor.

Türk ve Kürt etrafında Araplarında toplanarak BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ ile bir HİLAFET çıkartılıp onun da VATİKAN gibi suyu ve sabuna dokunamayan bir dünya mı ortaya çıkartılarak BİRLİK ve BERABERLİK mi sağlanmak isteniyor bu da bilinmiyor.

Pek siz bu konuda ne düşünüyorsunuz desem.. hemen ezberlerinizi konuşturarak sağdan ve soldan falanın hain filanon kahraman olduğu bir EBEDİYATA sarılacağını biliyorum ki bunları da bilinmiyorlar sırasına sayabiliriz.

Bununla beraber SÖYLEDİKLERİMLE dünya en akıllı adamıymış gibi göründüğü biliyorum ve fakat içinizde ekonomik ve politik ve askeri bilgileri en az bileniniz olduğumu da kesinlikle biliyorum.. yani dünyadan haberim bulunmuyor ve burada da AHKAM kesiyorum.

ASLINDA böyle çelici ve calib SİYASİ KONULARI bazande çekici ve SEKSİ KONULARI söz edip YBA dediğim günlük dilin düz yazısından başka yeni bir konuşma alanına çekmeye çalışıyorum.

Neden böyle yapıyorum ?

Çünkü çok iyi biliyorum ki GDDY (günlük dilin düz yazısı) dünyayı idare eden GDD (gizli dünya devleti)den daha tehlikeli bir hal aldı..

Dili bilen birisi RETORİK ile halka bir davada haklının kim olduğunu TESPİTE   çalıştığını.. DİYALEKTİK ile aydına bir konuşmada gerçeğin ne olduğunu İSABATA çalışan bir ARAÇ olduğunu bilir.. AKILDAN çıkan LİSAN ve lisandan çıkan MANTIK ve mantıktan çıkan USUL bu tespit ve ispatın temel aracıdır.

Mantık ve nutuk ile vicdan ve vucud arasında dokunan bu örgü ve örtünün altında bulunanı hiç merak ettiniz mi ?

İşte YBA size GDDY ile halledilmeyen çok yonlü ve çok yanlı konular ve alanlar ve katmanlarda işinize yarayacak yeni bir anlam sürücü ve yeni bir anlatım aygıtıy barından yeni bir dille İKNA eden bir araç olarak tasarlandı..

Belki bununla kafanızdaki dil sepetini ve başınızdak düş çorabını çıkarabilirsiniz.. kimbilir..

osmanziya 01.09.2025 üçyol izmir 18:35

F Ş A
ŞEREFLI FATIHA ANAHATTI
Elhamdü lillahi rabbulâlemîn
ÂLEMÎN
ÂLEM nedir ?

Âlem zatı olanin
namaz ve zaman ARD ZAMANLI..
meddi ile
mizan ve nizam EŞ ZAMANLI..
amedinin kesiştigi
özek ya da ozak noktasinda durandir.

System olarak bilinen ve belevi adıni verdigim
bu NOKTA..

ard zamanli ve nöbetleşe YATAY sürecinde
Hakka döndugunde naMaz da..
halka dondugunde zaMan da..
yer alir

ve bu ikisi arasinda almaşik gidip gelirken..
NaMaZ ile ZaMaZ nasil ters yaziliyorsa bunun gibi
zaman ve namazda da bir birinin aksi ve ters sureçler cerir ve murur eder. Örneğin namazda kütle ve enerji gönülde bulunmaz zamanda ise bilgi ve değer elle tutulmaz. Bu aktüel bir vitalitedir.

Keza ard zamanlı namaz ve zaman birbirini nasıl etkiliyorsa eş zamanli MiZaN ve NiZaM sureçte birbirini etkiler. Mizan yapı ve işlev çalışır nizam varlık ve olaylar çalışır. Bu ise virtüel bir mentalitedir.

Bu yüzden evrimciler yaratılışı bilmez.. yaratılışcılar evrimi görmez.. evrimcilerin neden devrimden ve yaratılışçıların neden buyuruluştan haberleri olmaz.. bilmiyorum yalnız her ikisi de deneyim ve dayatımın etkisi altındadır.

Yani iki okyanus ve aralarında bir perde bulunuyor ve bunların suyu birbirine karışmıyor. İşte bu anlaşıldığında insanlar ve islamlar bir arada bulunabilecekler.

Demek ki ÂLEM meddi yatay ve amedi dikey hatlari ard zamanli ve eş zamanli etkilenen.. bileşen ve bağlantilariyla bir CANLI iletişm ve DIRİ bileşimdir.

âlem diriliğini ve canlılığını yitirdiğin durmuş ve donmuş bir DÜNYA halinde varlığını sürdürür.. böyle ce ölüden diri ve diriden ölü çıkarılır.. geceden gündüz ve günden gece.. kışdan yaz.. yazdan çık.. çıkarıldığı gibi ışı ve ışı dönüşümlerden kudret ve rahmet dönüşümlerine kadar özneler adları ve arlarını okur yazarlar. Nesneleri ve kimseleri ile kimlikleri ve kişilikleri ve bireysellikleri ortaya çıkarırlar.

Dinnur Yaşar 01.09.2025 uçyol izmir 17:40

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2025 Saat 18:09

Bizler genç iken red kit.. tommiks teksas okurduk.. Amerika kahramanlar bizim kahramanlarimizdi.. iyiler belli.. kotüler belliydi..kulturel ve sosyal katmanda iyiler ve kotuler bello ve ortaktir.. ekonomik hayatta çalma ve çalişma hemen kendinin belli eder. Politik yaşam ise ekonominin zenginlerine hizmet eder.. az parada.. az bilgide.. kucuk makam selametli işler çok parada harama.. çok bilgide yalana.. buyuk makamda hiyana kayar. Bu da buyuklerin sinavidir. şimdi bir ömür üzerimize yiğilan nimetlerle.. ne kadar fakir olursak olalim ZENGINIZ.. ne kadar cahil olusak olalim ÂLIMIZ.. ne kadar sıradan olursak olalim özel yaşam oykumuzde ünlü oyuncularin BIRER figura.. ne kadar adi ve bayagi olursa olalim bireysel var oluş oyunumuzda ünlu siyasilerin sıradan BIRER figur oldugunu anlamaniz için.. aslinda koro bir hayat turkusu degil solo bir şarki söylediginizin fakat namazi koro degil solu kildiginizin farkinda olmaniz gerekiyor.. dedigimi anlamadiysaniz SOLIPSIZM kelimesini aratin.. ben sizi FŞA ile Tanrı TANIKLIGA solo ve tek başina degil de TANRI ile birlikte namaz kilmaya çağiriyorum.. Fatiha ile siz soracaksiniz ve Zammi Sure ile O yanit verecek.. siz ŞEREFLI FATIHA ANAHATTINDA rububiyet ve ubudiye ile uluhiye ve habiniye ENVARINI ögretecek.. islamiyet ve teslimiyet ile velayet ve risalet ESRARINI belletecek ve ömrunuzun sala ile kamet arasi kadar kısa oldugunu bildirecek.. amma siz kaçiyorsuz.. ne diyelim koştugunuz hayrolsun.

Dinnur YAŞAR

Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2025 Saat 18:11

Bazı yazarlar bilgisi bulunmuyor ya da bir suru luzumsuz bilgi ve edebiyatla dolduruyor.. bazilari ise bilgiyle donatir.. gereksiz fazla bir dolgusu bulunmaz. Olaganustu bir yetenek Bahri KARAÇAY bundan önce okudugum Yaşamin sırrı DNA kitabinda oldugu gibi zihnimizi BILGI.. şuurumuzu BILIM.. beynimizi ZIYA.. aklimizi MARIFET.. kalbimizi MUHABBET ile dolduruyor.. ilim-kelime-isim sırrina biraz daha yaklaştiriyor.. Yalniz kitabin adı ticari olmuş.. "mutluluk" kitabin pek konusundan sadece biri..ve biz bu kitabi okurken Ahale.. Zumer 21 20 de gecen Veyl ya da Humeze suresinde de geçen   HUTAMEYI sordu bende de ANKSIYETE.. endise.. kaygi.. tasa.. dedim.
Tablo ise.. eger bana belli başlı 100 tablonu sırala deselerdi.. bu tablo ilk ona girerdi.. 36.ci haftada kdm 37 ve htm 40 imkan ve fırsatin neticesi bu abılıty gelecegin bir kilit taşi bulunabilecegi gibi benim kendimi göstermem de kala bilir
Kendimizi hapsedeceğimiz bir saray yapip onu bir kale ile çevirmek.. beşerin adetlerindendir. Supermenin YALNIZLIK toweri oldugu gibi YÜPERMEN inde böyle
H U T A M E S I    bulunuyor.
YELLOW
Yarım TARIH
Yanlı YETKIN
Yanliş DOGRU
Yalan GERÇEK
YARAT
Saygılarımla
saglicakla kaliniz

osmanziya 01.09.2025 18:13

Dunya'yı yaratan TANRI..
Dili bindiren DIEU..
Dini indiren GOD..
Fakat benim kimligimi ve kişiligimi ve bireyselligimi oluşturdugum gibi beşeriyet ve kultur ve medeniyetini oluşturan biz.. bir türlu INSAN olup şu katliamı durduramadık.
Yaptigimiz iş birbirimizi suçlamak:
Fetocu Retocu
Türk Kürt
Hristiyan Musluman
Laik Dindar
Şii Sünnî
Batıcı Dogucu
Bilimci Dinci

Musluman muslumanca bakar..
Hristiyan hristiyanca bakar..
Yahudi yahudice bakar..
Kavi ve Gani kavice ve ganice bakar..
Zayıf ve Fakir zayıfca ve fakirce bakar..
Turk ve Kürt ile Fars ve Arab saymiyorum..
Alman ve Italyan ile Fransiz ve İngiliz zaten INSAN degil...
NEREDE insan ?
INSAN oluşmadı.. béşer geldik beşer gidiyoruz.. cin gelip cin gittikleri gibi..
osmanziya 31.08.2025 üçyol izmir 2025
https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp...

BEŞER.. Halife-i Arzin B Planidir...
Ahseni takvimdem ahseni amele giden ahseni kasas projesidir...
Esmai Husna da İsm-i A'zam a giden kurbiyet programidir...
Booyutlara YUKLENEN dunyaya implant edilen BEŞERİN yapısinda BINDIRILEN dil ve INDIRILEN dinin ortya koydugu K Ü L T Ü R.. medeniyeti inşa ederken ortaya koyduğu en yüksek yapi.. INSANIYETTIR.
INSAN olma yolunda ilk A Projesi Cinlerdi...
Cinler insan olmayi becerip başarili olamayinca bu görev beşere verildi.
Insan olma nasıl sağlanır ?
cinler neden başarili olamadi ?
beşer niçin başarili olamiyor ?
CİN
ins
cinsiyyet
insiyyet
SİN
beşeriyyet
eşeyli üreme
türsellik
GEN
Hucrelerimizin ve zerrelerinim nüvelerindeki matematik sel kodlar ve çekirdeklerindeki bireysel programlar.. düşünen ve anlayan ve inanana gizemli bir cinsiyyetigl gösterir.
Hadsiz ilim ve nihaystsiz irade yansımasi bulundugunun farkina varilması.. SALT rahmet ve MUTLAK kudret yankimasi oldugunun ayirdina varilması.. bir inayet ve hidayst uyanişidir.
devam edecek...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info