10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ
On bin.. yirmi bin.. otuz bin.. kırk bin.. elli bin.. altmış bin.. yetmiş bin.. İNSAN öldürüldü Filistin’in GAZZE şehrinde.. insanı katletmek için mi MOSSAD Hamasın askeri kanadının sivil kanadından habersiz saldırısını önceden haber alıp önlemedi.. hadi NETENYAHU acımasızca katliam yapıyor.. bir ay geçti.. iki ay geçti.. üç ay geçti.. bir yıl geçti.. iki yıl geçti.. bir ay geçti.. iki ay geçti üç ay geçeli üç gün oldu.. dünya devletlerinin HUKUK PLATFORMLARI sorunu neden çözmüyorlar.. çözüm için uğraşmalarına rağmen ISRAİL neden barışa yanaşmıyor ?
Bunun nedenini belki sosyo kültürel faktörlere.. ekonomik ve politik aktörlere bağlayabiliriz.. fakat ben EVRENSEL üç örgütlü ideolojiye bağlarım; Müslümanlar.. Yahudiler ve Hristiyanları da içine katarak.. DİNDARLAR.. MASONLAR.. MARKSİSTLER..
Demek ki bu örgütlerin dinleri ve ideolojileri KESİNLİKLE işe yaramıyor.. ya da hiç birinde İNSAN bulunmuyor.. müslüman.. mason ve marksist bulunuyor.
Değerli bir Arkadaş’a yılları bir ÇEREZ gibi yemedik.. bu katliamı görecek yaşa ulaştık.. bizden başka birileri olsa BİLİME ve HUKUKA güveni kalmaz. İnsan olmayınca bilimin ve hukukunda anlamı kalmıyor. Dedim.
Elbette bu katliamın benzerleri hatta daha ağırları 80 yıl önce.. 800 önce.. 8000 yıl önce de bulunuyordu ancak bu günkü gibi herkesin GÖZÜ ÖNÜNDE sürmüyordu. Sanırım TARİH bize kanıtlıyor ki bu günkü katliamı yapan YAHUDİLER geçmişte kendilerine yapılan katliamı haklı çıkarıyorlar.
Katliamdan bir hafta sonra dedim ki yahu adamların ellerinden topraklarını almışsınız.. vatansız bırakmışsınız.. ikinci güne kalmadı ertesi gün anneme AMBÜLANS çarptı iyi ki Ambülans hasteneye yetiştirdi Anacım kan kaybından ölmedi.
Şurası bir gerçek ki zaten dünya YAHUDİLERİN ne vatan edinmeyi ihtiyaçları var ki ? Zenginlik onlarda.. bilginlik onlarda.. ÖRGÜTÜN güçlüsü onlarda.. belki üçüncü dünya savaşını NÜKLEER çıkarıp uygarlığı sıfırlayacak GÜÇTE onlarda.
SİYONİST.. sadece dini ve dili birleştirmiş milliyetçi yahudilikte değil GÜCÜ elde eden herkeste diyemeyeceğim.. çünkü yahudi müslüman iken.. yani İsa nebi gelmeden de güçlü bir zalimdi.. bu günde zalim bir güçtür.
Devletlerin ve milletlerin dili ve dini perde ederek DÜNYEVİ ekonomik ve politik çıkarlarını korudukları HAÇLI ve CİHAD savaşlarını da DİNİ bir eylem olarak kabul etmem. Bu günde emeği ve özgürlüğü perde ederek ve bayrak yaparak savaş yapıyorlar ekonomik ve politik çıkarları için.
Şurasını unutmamak gerekir ki dünyaya tapan yahudi kalbinden ve çıkarına tapan ingiliz aklından ki bu kalb ve akıl İNSAN olarak her birimizde bulunur.. ancak bunu Yahudi ve İngiliz düzeyine çıkarmayız. Artık biliniyor ki GÜÇÜ kim edinmişse onunla zehirlenmiştir.. dünya da dört beş insan dışında.. zehirlenenler akibetlerini görmezler.
Liderleri şak şak ile yukarı çıkan insanlar.. bir gün de onların zulmünden bıkarak al aşağı edip linç ederler.
Bu gün bir yazıda dediler.. neden HİTLER'den MUSSOLİNİ'ye hristiyan TERÖRİST.. MAO'dan bilmem kime.. DESPOT KATILLER var bunlara Budist TERÖRİST denilmiyor da sadece müslümanım diyen DESPOTLARA terörist deniliyor ? Hiç düşündünüz mü ? Amaç MÜSLÜMANLARI karalamak.
NETENYAHU katili yakalanıp yargılanarak hesabı sorulmadıkça.. hiçbir yahudi.. hiç bir hristiyan.. hiç bir müslüman.. hiç bir insan hem rahat yaşayamayacak.. katliamın başında kendini yakarak protesto eden Amerikan Askerinden başka.. kendim dahil.. kimse temize çıkmayacak.
Anlatımım bir yakınmadır.. fakat sadece yakınmıyor ve çözümü de gösteriyorum.. YBA öğrenin KULAKTAN DOLMA müslümünlığa.. hristiyanlığa.. yahudiliğe.. masonluğa.. marksistliği BAĞIMLI kalmayın.
Önce aklınızı kurtarın.. eğer kalmışsa kalbinizi ve ruhunuzu da kurtarırsınız.
NOT
Yukarıda arz ettiğim SORUN’u çözüm’ü BURADA GİZLİ:
"Sorun küresel ise çözüm bireyseldir. Sorun ile çözüm arasında DEĞİŞİM.. küresel ile bireysel arasında TOPLUMSAL bulunur. TOPLUMSAL DEĞİŞİMİNİ gerçekleştirebilir uluslar KÜRESEL DEĞİŞİM'i başlatabilirler. IV.Yayın Kongresinde sunduğum ULUSAL KALKINMANIN KOŞULLARI: Bilgi Toplumu ve HUKUK Devleti başlıklı bildirimde ilke kez.. ayrı ayrı dillendirilen ülküleri birlikte dile getirdim. Hukuk Danışmanlığı gibi BİLİM DANIŞMANLIĞININ da kurulmasını istedim.
Her ise konunun ayrıntısına girmeden bu gün bir yazıda bahsettiğim konuyu burada kayd ediyorum.
Tekrir ve tecdidin yol açtigi yineleme ve yenilemeye göre ya bir tahavvul ya da bir tebeddul ortaya çikar.
Bu durumda NASIL bir kriter bulalim ki bu değisim ve dönüşumun bir muhteva yinelemesi mi yoksa bir mahiyet yenilemesi mi olduguna karar verelim.
Birinci olarak bu SOYUT anlatimıma somut örnekler ya da yaşanan oykuler verilmezse konu da yararligini yitirecektir.
İkinci olarak yenileme gereksinimde kalkan olağan işlerin bir yinelemesi mi yoksa arayiştan dogan olağandışı bir yenileme işi mi ?
Kısaca tekrir ve tecdid.. tahlil ve tebdil.. muhteva ve mahiyet.. gereksinim ve arayış.. burada sekiz tane kavramı kapsayan günlük dilin düz yazısıyla çözümlenmesi ve sorunun çözülmesi olanaksız değilse de çok zordur. İşte GDD devletinin dayandığı bu GDDY ötesine çıkamazsak bu sorunu da çözemeyiz.
Saygılarımla
10.12.2025 üçyol izmir 23:38
osmanziya
yontembilim.com
10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ

------------- usul esasa mukaddemdir
|